„Căsătoriți pe nevăzute”. Georges și Cristina s-au căsătorit, în ciuda criticilor părinților ei

Ultima actualizare: 23-09-2021 14:53
casatoriti pe nevazute

După zile pline de emoții, Georges și Cristina s-au văzut pentru prima oară în fața ofițerului de stare civilă, Elena Lasconi.

Mireasa s-a lăsat puțin așteptată, însă prima reacție pe care au avut-o rudele din partea mirelui a fost: „Arată bine! Peste așteptări”.

Deși trebuia să fie evenimentul perfect, în care s-au investit multe emoții și nopți nedormite, căsătoria lui Georges cu Cristina nu a fost lipsită de răutăți. Părinții miresei au comentat aspectul viitorului lor ginere, crezând inițial că este vorba despre o glumă.

Cei doi tineri au aflat primele informații despre ei chiar de la Elena Lasconi, care le-a făcut o prezentare: „Georges este din Coasta de Fildeș, dar este român de-al nostru de la Galați. Cristina a fost plecată o vreme la Londra, unde a studiat jurnalismul, dar din cauza pandamiei s-a întors acasă”.

Georges și tatăl Cristinei au aflat că au un lucru în comun- pasiunea pentru navigație. Gigel Diaconu este ofițer în marină, iar Georges abia și-a luat brevetul de navigator.

După câteva secunde de reflecție, cei doi tineri au spus DA.

„Fata e splendidă, nici nu zici că e româncă, zici că e din Texas, e frumoasă rău”, a spus Georges după căsătoria cu Cristina.

Mireasa s-a arătat însă foarte emoționată și rușinată, după ce Georges a sărutat-o: „Nu că nu mi-am dorit un sărut... Arată bine, doar că mi-aș fi dorit să nu fie toată lumea în jur, asta mi s-a părut ciudat”.

Mama Cristinei consideră că cei doi tineri sunt foarte diferiți. „Observ că vin din părți diametral opuse. Sunt foarte curioasă să văd unde este compatibilitatea dintre ei, pentru că eu îi văd diametral opuși. Cristina e mai zăpăcită, el e mult mai așezat , mai temperat”, a spus Liliana Diaconu.

„E puțin șocant, da nu prea mult. Având în vedere meseria mea, cunosc și oameni de culoare și asiatici și toate națiile. E român. Aș crede că și de religie” ( nr. creștin ortodox), a spus tatăl Cristinei, Gigel Diaconu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO