Sexul pe plaja a bagat doi britanici in puscarie!

16-10-2008 00:00


sex on the beach

Pentru ca au decis ca locul potrivit pentru a face sex este o plaja din Dubai, doi britanici au fost retinuti intr-o puscarie, vreme de trei luni.


Daca justitia o gaseste vinovata pentru actele ei, Michelle Palmer, in varsta de 30 de ani, si-ar putea petrece urmatorii sase ani intr-o inchisoare din Dubai. Aceasta a fost prinsa facand sex pe plaja cu britanic, de 34 de ani, din Bromley.

Femeia de afaceri din Marea Britanie este acuzata de intretinere de relatii sexuale in afara mariajului, pentru comportament indecent in public, pentru ca era in stare de ebrietate si pentru ca a atacat un ofiter de politie.

Politistul, care se plimba pe plaja si care i-a surprins facand sex, a fost atacat de femeie cu tocul pantofilor. Si, bineinteles, cei doi amorezi au fost arestati fara alte discutii.

Prietenii lui Michelle au declarat ca aceasta a hotarat sa se casatoreasca cu respectivul barbat, in speranta ca pedeapsa ei va scadea.

In urma "incidentului" femeia si-a pierdut slujba si... implicit logodnicul. Dar ar putea castiga un sot si un costum cu multe dungi verticale.

Sursa: Reuters

VIDEO PROTVPLUS.RO