Liviu Mihalca, din echipa Războinicilor la Survivor România 2022, este primul concurent care părăsește show-ul.

"Consider că pentru mine și pentru toată lumea sănătatea fizică și psihică e primordială și consideră că în echipa asta noi ne-am format ca un pumn. Dacă un deget se rupe, trebuie pansat. Consider că acel deget am fost eu și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului pentru că de când am ajuns aici nu mă pot numi cel mai bun supraviețuitor. Există aici persoane mult mai competitive decât mine, cum ar fi chiar faimoșii pentru că ei au supraviețuit în condiții mult mai grele decât noi. Îmi e frică să mai intru pe traseu din anumite motive. Consider că în starea mea nu o să reușesc să fiu prea energic, nu reușesc să mă acomodez și nu vreau să îi trag în jos și pe colegii mei, vreau să îi susțin și poate că în locul meu cineva merită mai mult să fie aici", a spus Liviu Mihalca. 

Prezentatorul Daniel Pavel i-a amintit acestuia că are 50% golaveraj și l-a întrebat dacă este sigur că vrea să se retragă.

"Sunt foarte sigur de ceea ce spun și sunt de părere că dacă ai o rană trebuie să o vindeci atunci pe loc, nu să o lasi să coacă. Și consideră că nu o să pot să duc această competiție până la sfârșit și nu o să pot să o câștig", a precizat tânărul. 

Daniel Pavel: Survivor nu este pentru toată lumea

El a mai spus că nu are ros să se amăgească nici pe el, nici pe colegii săi. 

"Survivor nu este pentru toată lumea", a continuat prezentatorul emisiunii. 

"E cu 90% mai greu decât se vede la televizor", a punctat Liviu, precizând că se teme de posibilitatea de nu mai putea dansa, el fiind dansator profesionist. 

"Pentru Liviu Mihalca drumul se oprește aici. Ești desclificat. Vei merge acasă", a spus Daniel Pavel. 

Citește și Prima eliminare la SURVIVOR 2022. Cine sunt cei trei Faimoși nominalizați