Jennifer Lopez le răspunde fanilor care cred că are injecții cu Botox în față

19-01-2021 22:02


Jennifer Lopez - 6

Jennifer Lopez i-a răspuns pe Instagram unui fan care crede că are injecții cu botox în față, acesta fiind și motivul pentru care arată atât de bine la 51 de ani, în viziunea lui.

Artista a publicat pe contul ei un video în care se declară încântată de o mască de față din colecția ei de produse cosmetice. Însă nu toți urmăritorii ei sunt convinși că pielea ei fină este naturală.

„Pot să menționez faptul că sprâncenele și fruntea nu se miscă deloc când vorbești? Cu siguranță ai Botox, mult, dar este în regulă. Doar spun”, i-a scris un fan.

Iar JLo i-a răspuns: „LOL este doar fața mea. Pentru a 500 oară spun că nu mi-am injectat Botox sau alte substanțe niciodată și nici nu am operații. Doar spun.”

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Cântăreața a declarat anterior că pielea ei și felul în care arată se datorează faptului că doarme cum trebuie, folosește SPF și serumuri și ia suplimente alimentare.

În prezent, Lopez se relaxează cu logodnicul în Caraibe. Papparazi au surprins-o la plajă în Insulele Turks și Caicos într-un costum de baie alb.

Sursa: LadBible


VIDEO PROTVPLUS.RO