Georgia, fata cea mai mica a lui Mick Jagger este sexy si rebela!

Ultima actualizare: 16-08-2012 06:15
Georgia

Are 18 ani, studiaza sociologia, fotografia si arta. Sa nu credeti, insa, ca e chiar fata cuminte. Dupa ce s-a dat in spectacol la o petrecere dintr-un bar din Richmond, celebrul sau tata, Mick i-a interzis iesirile in oras, ca sa invete.

Inteligenta si extrem de sexy, Georgia May este unul dintre cei patru copii pe care rebelul rocker ii are cu fostul fotomodel Jerry Hall, de care a divortat in urma unei relatii amoroase cu o frumoasa brazilianca din care a rezultat un baietel, acum in varsta de 11 ani.

De altfel, solistul de la The Rolling Stones este cunoscut pentru numeroasele sale aventuri cu femei care mai de care mai apetisante. Nu-i de mirare ca au rezultat in total sapte copii.

Dintre acestia, cel putin trei au vrut sa urmeze o cariera in lumea modei, fie ca fotomodele, fie ca designeri: Jade, Lizzy si Georgia. Si nu au avut ce regreta din moment ce sunt considerate unele dintre cele mai frumoase femei, fiice ale unei celebritati.

Jade Jagger, in varsta de 40 de ani este fiica lui Mick si a Biancai Jagger, in vreme ce Lizzy este sora buna a Georgiei.

Daca Jade si-a facut debutul ca designer de bijuterii cu multi ani in urma, Lizzy si Georgia sunt abia la inceput. Cu toate astea, amandoua au reusit deja sa faca furori, cu trasaturile lor care aduc destul de mult cu imaginea unui Mick Jagger in tineretile lui.

La fel de sexy si cu o cariera de succes, de data aceasta in lumea filmului se dovedeste si o alta fiica de star rock: Liv Tyler.
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO