EL este cel mai sexy barbat din showbiz in 2014. Cum arata preferatul femeilor, un actor din noua generatie

Ultima actualizare: 25-07-2014 07:26
Zac Efron

Actorul Zac Efron a fost desemnat cel mai sexy barbat al anului 2014, in urma unui sondaj efectuat de revista Heat, care realizeaza anual Topul 101 al celor mai sexy barbati din randul celebritatilor.

Zac Efron l-a surclasat astfel pe castigatorul de anul trecut, scufundatorul olimpic Tom Daley, care ocupa locul al doilea, urmat de David Beckham, pe pozitia a treia, scrie Mediafax.

Lucie Cave, redactorul-sef al revistei Heat, a declarat ca acest clasament a fost alcatuit pe baza votului exprimat online de cititori, care "l-au ales pe Zac Efron" cel mai sexy barbat al anului deoarece a aparut topless in filmul "Vecini de cosmar/ Bad Neighbours" si dupa ce cantareata Rita Ora i-a rupt camasa la gala MTV Movie Awards din 13 aprilie.

Pe locul al patrulea in top se situeaza Harry Judd, tobosarul trupei McBusted, iar pe locul al cincilea se afla actorul Leonardo DiCaprio.

Topul 10 este completat de actorul Bradley Cooper (locul 6), cantaretul Gary Barlow, fost membru al trupei Take That (locul 7), actorul Jamie Dornan, starul din filmul "Fifty Shades of Grey", nou intrat in clasament direct pe locul 8, actorul Ryan Gosling (locul 9) si actorul Henry Cavill (locul 10).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO