Cum sa cuceresti un fotbalist?!

14-04-2009 00:00


Nives Celsius

Nives Celsius, fosta vedeta Playboy, cea care a reusit sa-l cucereasca pe fotbalistul croat Dino Drpici, a dezvaluit cateva dintre secretele ei.

1. Trebuie sa fii tanara, fara obligatii. Nu flirta cu ai sai colegi de breasla. Asta ar insemna ca esti noua si nedescoperita. Dar si femeile care au avut doua sau trei relatii serioase au sanse de izbanda.

2. Trebuie sa fii sincera! Nu ii ascunde aventurile tale sexuale din trecut! Asta pentru ca ele vor deveni barfele oricarei petreceri unde te vei duce. Este doar o chestiune de timp pana cand "adevarul" se afla.

3. Nu exagera cu emotiile. Daca simt ca te-au cucerit in intregime si ca nu le mai oferi nimic nou, vor cauta un teritoriu nou, nedescoperit.

4. Niciodata, dar niciodata nu il hartui cu intrebati de genul "unde esti", "cu cine esti", "ce faci?", "cand vii?". O astfel de atitudine este total interzisa daca vrei o relatie cu un fotbalist.

5. Sustine-l in situatiile dificile! Desi pare un dur, este genul de barbat care are nevoie sa fii langa el. Intereseaza-te de meciurile lui, felicita-l atunci cand trebuie, ridica-i moralul atunci cand are o zi mai proasta.

6. Sexul este extrem de important pentru un fotbalist! Daca pari neexperimentata si nu aduci nimic nou in dormitor, atunci va cauta pasiunea in alta parte.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO