Celebră artistă în vârstă de 75 de ani, surprinsă într-o ținută inedită în Beverly Hills. FOTO

Ultima actualizare: 22-01-2022 15:29
Cher - 3
Profimedia

Celebra Cher a fost surprinsă de fotografi în timp ce își rezolva treburi personale în Beverly Hills.

Artista de 75 de ani era însoțită de o prietenă și purta o pereche de colanți lucioși, pantofi decupați și o geacă scurtă.

Deși purta o mască și o pălărie pe cap, aceasta a fost recunoscută de fotografi în timp ce se întorcea la mașină după ce a intrat în mai multe magazine.

Cher, pe numele ei Cherilyn Sarkisian LaPiere, s-a născut pe 20 mai 1946. Printre realizările sale în muzică, film și televiziune se numără un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu Emmy și trei Globuri de Aur, printre altele. Este considerată de mulți ca fiind "Zeița muzicii Pop". Cher este cunoscută datorită vocii sale distinctive de tip contralto dar și datorită capacității sale de a se reinventa, adoptând stiluri vestimentare diferite de-a lungul carierei sale de peste cinci decenii.

Hitul ei „Believe” (1998) este single-ul al treilea ca vânzări în toată lumea al unei cântărețe, al optulea ca vânzări al anilor '90, cel mai bine vândut single al casei de discuri Warner Bros. Records și cea mai bine vândută melodie dance, peste 10 milioane de copii ale acesteia fiind vândute în toată lumea.

Cher a intrat în Cartea Recordurilor când „Believe” a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100, devenind cea mai în vârstă cântăreață care reușește acest lucru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO