(P) Tratamentul facial cu celule Stem și tratamentul părului și al scalpului cu celule Stem

celule stem
P.R.

Dacă în urmă cu 10 ani ne gândeam la celulele Stem ca la o tehnologie de care vom avea parte după foarte multă vreme, iată că aceste momente au sosit și iată că există tratamente noninvazive cu celule Stem pentru pielea de pe față și gât, dar și tratament

Deși există multe exprimări legate de tratamente sau produse pe bază de celule Stem, trebuie să clarificăm că în acest articol ne vom referi doar la tratamentele sau produsele premium pe bază de celule Stem, nu la produsele bazate pe celule Stem vegetale.

Ce sunt celulele Stem?

Celulele stem, denumite în trecut celule sușă (souche, fr.) - sunt celule nediferențiate cu un enorm potențial de diferențiere. Celulele stem stau la baza dezvoltării tuturor organismelor.

Au un rol primordial în embriologie cât și în refacerea țesuturilor și a rănilor sau formarea de noi celule diferențiate în organe.

În biologia modernă s-a introdus noțiunea de "stemness", ce definește potențialul și posibilitățile celulelor stem (i) de a parcurge cicluri mitotice simetrice, producând la sfârșitul ciclului două celule fiice identice (diviziunea celulei mamă este considerată în acest caz ca fiind simetrică), sau (ii) cicluri celulare asimetrice, producând celule fiice diferite (non identice).

Una dintre celule rămâne o celulă stem nediferențiată - celula "self-renewing"(engl.) - care continuă ciclul celular și diviziunea mitotică, în timp ce sora ei iese din ciclul celular și se diferențiază, trecând prin mai multe stadii de diferențiere.

La sfârșitul diferențierii, această celulă devine celula adultă din țesuturi și organe (celula diferențiată terminal).

Una și aceeași celulă stem poate da naștere la o multitudine de celule diferite în funcție de potențialul ei de diferențiere (potențial intrinsec) sau de influențele micro-mediului în care trăiește (stimuli extrinseci).

Diferențierea se realizează în bună parte prin mecanisme epigenetice. Expresia genetică este coordonată de sisteme regulatorii (GRN) care diferențiază celula într-o anumită direcție sau în alta.

În funcție de stimulii de mediu pe care îi primește, celula stem trece de la diviziuni simetrice de amplificare la diviziuni asimetrice de diferențiere.

Cu ce te ajută celulele Stem

Pe scurt, celulele Stem stau la baza vieții, la baza întreținerii vieții și la baza regenerării. Celule Stem fac parte din organismul nostru într-un mod complet natural și tocmai de aceea oferă un efect atât de rapid, dar în același timp atât de sigur și firesc.

Se presupune că tratamentul cu celule Stem AAPE Skin și AAPE Hair este probabil cel mai performant tratament noninvaziv cu celule Stem premium disponibil în România în momentul scrierii și publicării acestui articol.

Nu toate tratamentele cu celule Stem sunt la fel

După cum menționam și la începutul acestui articol informativ, nu toate tratamentele cu celule Stem sunt la fel. Față de tratamentele marketate ca fiind tratamente cu celule Stem vegetale, un tratament cu celule Stem serios are alte condiții de aplicare și de transport.

Vom discuta despre tratamentele cu celule Stem premium Prostemics AAPE Skin și Prostemics AAPE Hair disponibile în cea mai mare rețea de clinici de estetică noninvazivă și minim invazivă din România, aBeauty Clinque ®.

Aceste tratamente cu celule Stem sunt certificate și brevetate, fiecare lot este atent verificat și selecționat înainte de a fi exportat internațional, iar temperaturile de păstrare și transport sunt optime în clinicile aBeauty Clinique, pentru rezultate maxime.

Tratament facial cu celule Stem piele pentru față și gât

Tratamentul facial cu celule Stem AAPE Skin este un tratament dedicat întineririi pielii, regenerării acesteia și vindecării. Tratamentul acționează inteligent în funcție de nevoile fiecărui individ și fiecărui tip de piele.

Pentru că celule Stem susțin vitalitatea prin echilibru natural, atunci când tratamentul este aplicat substanța identifică automat nevoile pielii și acționează în direcția nevoii respective.

Dacă un client se confruntă cu riduri și îmbătrânire, tratamentul cu celule Stem va acționa cu precădere ca un tratament antiaging.

Dacă un client se confruntă cu leziuni ale tenului sau cu pete pigmentare, tratamentul cu celule Stem va acționa cu precădere ca un tratament de reparare, regenerare și chiar vindecare în timp ce oferă și beneficiile antirid.

Mai mult de 800 de tipuri de extracte din proteine umane din celule Stem oferă o activitate biologică superioară pentru a îmbunătăți repararea celulelor și a regenera elasticitatea pielii care se pierde în procesul natural de îmbătrânire.

Tratamentul cu celule Stem AAPE Skin poate fi aplicat în diverse situații clinice precum antiriduri, antioxidare, vindecarea leziunilor și efectul de albire (netezire cromatică a texturii pielii).

În Japonia, peste 200 de clinici de estetică și dermatologie utilizează tratamentul cu celule Stem AAPE Skin pentru rejuvenare. Acest tratament este aprobat și utilizat de către medici dermatologi și profesioniști medicali în USA, Coreea de Sud, Japonia și Uniunea Europeană.

Pentru că este extras din celule Stem adipoase derivate umane, tratamentul cu celule Stem AAPE Skin este considerat foarte sigur, foarte eficient și foarte puternic în ceea ce privește soluțiile anti-aging.

Beneficii tratament cu celule Stem piele AAPE Skin

Tratamentul facial cu celule Stem AAPE Skin este în acest moment apogeul biotehnologiei neinvazive aplicate în slujba oamenilor în vederea întineririi și sănătății tenului. Acest tratament oferă următoarele beneficii:

● Vindecă - Pielea este vindecată și protejată de leziuni deoarece acest tratament regenerează pielea, vindecă pielea și previne leziuni sau anumite boli de piele.
● Reduce Ridurile - Treptat, ridurile se ameliorează garantat deoarece acest tratament elimină non-invaziv liniile fine și reduce considerabil ridurile adânci.
● Reduce Petele Pigmentare - Un ten luminos și uniform este un ten fericit. Acest tratament contribuie la tratarea petelor hiperpigmentare și previne apariția lor.
● Anti Oxidant - Tenul obosit și încărcat are acum un aliat pentru că acest tratament luptă cu radicalii liberi ce îmbătrânesc și îmbolnăvesc pielea.
● Regenerează - O piele cu totul nouă. Literalmente. Acest tratament contribuie la accelerarea refacerii pielii la nivel celular în doar câteva săptămâni.
● Anti-Aging - Îmbătrânirea a fost doar o problemă tehnică. Acest tratament întârzie procesul de îmbătrânire și îți oferă mereu cea mai bună versiune a vârstei tale.

Cât costă un tratament facial cu celule Stem pentru piele

Un tratament cu celule Stem pentru piele costă în jur de 1900 lei. Tratamentele faciale originale cu celule Stem nu sunt neapărat niște tratamente faciale ieftine. Însă fiind din categoria premium, eficiența lor este sporită și un astfel de tratament merită toți banii.

În plus, aceste tratamente faciale premium cu celule Stem pentru față și gât sunt atât de solicitate încât uneori clienții trebuie să aștepte pentru programări, deoarece importurile în România nu fac față cererilor care vin constant pe tot timpul anului, indiferent de anotimp.

Substanța din fiolele de tratament cu celule Stem este atât de eficientă încât nici măcar nu este nevoie să o aplici cu un dispozitiv medical, estetic sau cosmetic special. Vei simți textura îmbunătățită a pielii după prima aplicare pură pe suprafața feței și a gâtului.

Totuși, pentru rezultate și mai bune, în cadrul clinicilor aBeauty Clinique ® din România, cu locații în prezent în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara, tratamentul cu celule Stem este aplicat cu SkinTera.

SkinTera este un tratament facial ce permite printr-un sistem de microneedling infuzarea de celule Stem în joncțiunea dermică, adică exact unde contează.

Astfel, tratamentul cu celule Stem va acționa în profunzime regenerând, hidratând, vindecând și întinerind cu o eficiență aproape dublă. Mai ales că tratamentul SkinTera oferă și pulsuri de radiofrecvență bipolar fracționată ce stimulează puternic producția de colagen ce va oferi în plus fermitate tenului și va trata pielea lăsată.

Pentru a vedea rezultate înainte și după tratamentele cu celule Stem AAPE Skin precum și pentru a vedea prețurile pentru tratamentele cu celule Stem, te invităm să accesezi acum această pagină de pe website-ul oficial www.aBeauty.ro.

Îți recomandăm să completezi formularul de contact de pe website-ul lor înainte de a decide dacă tratamentul cu celule Stem este prea scump pentru bugetul tău sau nu, deoarece discuția telefonică cu un specialist aBeauty Clinique ® nu implică obligații financiare sau de altă natură și nici un fel de altă presiune, mai ales datorită faptului că în momentul scrierii acestui articol cererea este mai mare decât oferta.

Chiar dacă nu vei face pasul către un tratament facial cu celule Stem pentru piele acum, vei afla dacă ți se potrivește această terapie facială și cu siguranță vei avea parte de informații noi și utile.

Atunci când e vorba de tinerețe, sănătate și fericire meriți tot ce e mai bun.

Dacă dorești să cumperi direct o ședință de tratament facial cu celule Stem pentru față și gât, poți accesa aici magazinul online și poți comanda direct tratamentul de pe internet.

Tratament celule Stem pentru păr și scalp AAPE Hair

Imaginează-ți toate avantajele și beneficiile tratamentului cu celule Stem pentru piele aplicate pe scalp în vederea obținerii unui păr mai puternic, mai des și mai sănătos.

Tratamentul cu celule Stem pentru păr și scalp contribuie la regenerarea părului și oferă rezultate pe termen lung.

Având în vedere că este o abordare naturală, rezultatele nu vor fi vizibile peste noapte, ca în cazul tratamentului cu celule Stem pentru piele, însă după 6 ședințe de tratament de regenerare a părului rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

Serumul cu celule Stem AAPE Hair este un tratament pentru păr non-invaziv care poate fi aplicat fără disconfort sau recuperare drept tratament împotriva căderii părului.

Tratamentul cu celule Stem pentru scalp oferă un număr mare de celule mezenchimale (MSC) care sunt localizate în fracțiunea stromal vasculară (SVF) ce conțin celule Stem și celule Stromale puternic regenerative, celule progenitoare, factori de creștere (Growth Factors) și alte componente biologice care vor lucra sinergic pentru regenerarea celulară.

Tratamentele pentru păr cu celule Stem pot fi folosite în combinație cu PRP, iar literatura științifică de specialitate susține utilizarea celulelor Stem adipoase derivate pentru a îmbunătăți creșterea părului și a firului de păr chiar și din foliculii piloși slabi.

Preț tratament creștere păr cu celule Stem

Prețul pentru tratamentul cu celule Stem împotriva căderii părului și pentru stimularea creșterii părului este identic cu prețul pentru tratamentul facial cu celule Stem pentru piele.

Tratamentele cu celule Stem pentru păr sunt indicate și în urma operațiilor pentru implant de păr, fiind probabil cel mai bun aliat al medicilor care fac implant de păr deoarece stimulează puternic creșterea părului și îmbunătățește rezultatele.

Tratamentele cu celule Stem pentru păr, cât și tratamentele cu celule Stem pentru piele sunt oferite în România clinicilor de estetică și medicilor specialiști de către distribuitorul de echipamente și consumabile saloane aEstet Technology.

Mai multe despre cum crește firul de păr și cum acționează tratamentul cu celule Stem împotriva căderii părului poți citi aici. Vei afla cum stimulezi creșterea părului și prin alte metode sau cum previi alopecia (cunoscută ca și chelire).

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cele mai dorite pizza din timpul verii. Sunt 4 sortimente delicioase, le vei ține minte?
(P) Cele mai dorite pizza din timpul verii. Sunt 4 sortimente delicioase, le vei ține minte?

În vara asta, fă-ți plăcerea cu o pizza care cucerește papilele gurmanzilor! Alege dintre cele mai dorite pizza din sezonul estival, care să însemne o masă ușoară și aromată.

(P) Momente pline de gust acasă, cu capsulele de cafea ce au primit recunoașterea Votat Produsul Anului 2023
(P) Momente pline de gust acasă, cu capsulele de cafea ce au primit recunoașterea Votat Produsul Anului 2023

Calitate și gust intens, savuros într-un ambalaj care nu dăunează mediului înconjurător! Descoperă sortimentele de capsule de cafea Julius Meinl, premiate pentru inovație în competiția Votat Produsul Anului 2023*, în categoria Cafea Capsule.  

(P) Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea pielii sensibile, indiferent de tipul de ten
(P) Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea pielii sensibile, indiferent de tipul de ten

Pielea sensibilă, indiferent de tipul acesteia, grasă, uscată, normală sau mixtă, necesită o atenție și îngrijire deosebită, pentru a-i menține sănătatea și echilibrul.

Recomandări
Greva profesorilor continuă. Întâlnire de urgență la Ministerul Educației. Ce se va întâmpla cu examenele naționale
Greva profesorilor continuă. Întâlnire de urgență la Ministerul Educației. Ce se va întâmpla cu examenele naționale

Sindicatele din Educaţie au fost chemate la discuţii, la ministerul de resort, pentru stabilirea strategiei care se va adopta în perioada următoare, a declarat, marţi, pentru Agerpres, preşedintele Federaţiei "Spiru Haret", Marius Nistor.

Rebelii ruși anti-Putin susțin că au capturat un oraș din Rusia. Mesajul transmis de luptători
Rebelii ruși anti-Putin susțin că au capturat un oraș din Rusia. Mesajul transmis de luptători

Forțele ucrainene au trecut „la acțiuni ofensive” în estul țării, a spus ministrul adjunct al Apărării de la Kiev. A fost însă rezervat în a da detalii dacă acesta este începutul contraofensivei sau sunt doar lupte de „tatonare”.

Comisia Europeană a prelungit restricţiile asupra importurilor de cereale ucrainene pentru 5 ţări, printre care și România
Comisia Europeană a prelungit restricţiile asupra importurilor de cereale ucrainene pentru 5 ţări, printre care și România

Comisia Europeană a prelungit restricţiile pentru importurile de cereale din Ucraina până la data 15 septembrie, a anunțat, marţi, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.