(P) Tratament premium de remodelare corporală BodyShape

BodyShape1

BodyShape este un tratament corporal de slăbire și anticelulită cu 25% mai puternic și mai eficient decât alte tratamente similare de remodelare corporală noninvazivă.

De ce ai apela la un tratament de remodelare corporală

Un tratament de remodelare corporală este un aliat de nădejde pentru corpul tău la orice vârstă, fie că practici în paralel sportul sau că ții o dietă, fie că nu ai timp să faci nimic pentru corpul tău în afară de terapia la un salon.

Spre deosebire de masajul anticelulitic, de produsele de slăbire sau de alte metode rapide slăbire, un tratament de remodelare corporală noninvaziv aduce cu sine rezultate mai bune dacă este ales corect. În plus, îți economisește timp.

Citește și
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Ce beneficii oferă remodelarea corporală BodyShape

1. Tratamentul de remodelare corporală BodyShape acționează și ca tratament anticelulitic. Poți să spui ”pa-pa” aspectului de coajă de portocală. Este un tratament anticelulitic puternic și eficient ce reduce și ameliorează până și cel mai avansat grad de celulită.
2. Tratamentul de remodelare corporală BodyShape oferă și slăbire localizată. Poți să îmbraci din nou hainele preferate. Este un tratament de slăbire localizată ce reduce țesutul adipos localizat și oferă un efect de slăbire în centimetri.

3. Tratamentul de remodelare corporală BodyShape este prietenul sportului și al dietelor. Este un tratament de remodelare corporală care te ajută acolo unde dieta și exercițiile fizice nu mai pot face nimic.
4. Tratamentul de remodelare corporală BodyShape acționează și pe fermitatea pielii. Este un tratament corporal neinvaziv ce reduce fenomenul de ”piele flască”, aducând îmbunătățiri pielii lăsate.
5. Tratamentul de remodelare corporală BodyShape îmbunătățește circulația sangvină la nivel local și îți oferă o vitalitate susținută. Este un tratament corporal ce îmbunătățește circulația sangvină accelerând metabolismul celular și slăbirea.
6. Tratamentul de remodelare corporală BodyShape oferă un efect de detox la nivel local pentru un plus de sănătate. Este un tratament corporal ce are un efect suplimentar de detoxifiere locală a pielii datorită acțiunii sale eficiente.

Cum funcționează remodelarea corporală BodyShape

Remodelarea corporală BodyShape are la bază 4 tehnologii ce acționează separat pe suprafața tratată. Aceste tehnologii sunt:

● Radiofrecvență inteligentă bipolar fracționată
● Role mecanice de drenaj limfatic pe 6 sensuri
● Vacuum pulsat pe 6 intensități cu ritmicitate variabilă
● Infraroșu inteligent de contact și stimulare colagen

Toate cele 4 tehnologii menționate își potențează uneia alteia efectul oferind rezultate mai bune și mai rapide. Înainte de a povesti pe scurt ce face fiecare tehnologie în parte, te invităm să-ți imaginezi printr-un exemplu de ce sunt mai bune împreună.

Imaginează-ți un autoturism rămas în pană. Lângă el există 4 oameni care îl pot împinge. Dacă fiecare om va împinge pe rând autoturismul defect, nu îl vor putea muta foarte departe. Există posibilitatea ca nici măcar să nu îl clintească.

Acum imaginează-ți toți cei 4 oameni care împing la acel autoturism în același timp. Faptul că împing simultan la acesta, nu numai că va muta autoturismul din loc, dar îl va face să meargă cu o viteză mai mare în locația dorită.

La fel este și cu cele 4 tehnologii ale tratamentului de remodelare corporală BodyShape. Cele 4 tehnologii, respectiv radiofrecvența, infraroșul, rolele mecanice și vacuumul pulsat aduc împreună rezultate mai bune și mai rapid.

Tratamentul corporal BodyShape economisește timp

Există multe modalități pentru a slăbi, pentru a reduce celulita și pentru a avea un corp tonifiat. Toate aceste opțiuni funcționează într-o mai mică sau mai mare măsură. Însă nu toate îți consumă aceeași cantitate de timp.

Timpul, spre deosebire de bani, este o resursă irecuperabilă. Dacă ești o persoană sănătoasă, bani vei mai face, însă timpul trece indiferent de ce facem. Prin urmare, timpul se poate dovedi valoarea supremă pentru unele persoane.

BodyShape este un tratament care nu irosește timpul. O ședință poate dura între 20 de minute și 60 de minute în funcție de zona acționată și dimensiunile corporale.

Există tratamente corporale separate doar cu radiofrecvență, tratamente corporale separate doar cu vacuum și role mecanice sau tratamente corporale separate doar cu infraroșu.

Decât să le faci pe rând și să pierzi timp, BodyShape îți oferă toate beneficiile acestor tehnologii în același timp, economisind cu până la 75% mai mult timp dedicat activităților tale de remodelare corporală și menținere corporală.

Nu mai pierzi timp în trafic de la o clinică la alta, de la un salon de masaj la altul sau căutând un loc de parcare lângă sala ta de fitness (deși recomandăm să nu renunți la sport dacă faci deja acest lucru, deoarece este un obicei sănătos pe care îl încurajăm).

Acest tratament premium de remodelare corporală este disponibil în rețeaua națională de clinici aBeauty Clinique ®, cea mai mare rețea de clinici de estetică noninvazivă și minim invazivă din România.

De ce este BodyShape cu 25% mai eficient decât alte tratamente similare

BodyShape nu este singurul tratament de remodelare corporală care acționează simultan asupra suprafeței tratate cu 4 tehnologii simultan.

Un tratament similar este VelaShape 3, tratament pe care cei din rețeaua națională aBeauty Clinique ® l-au avut disponibil cu mulți în ani în urmă, când la vremea respectivă era probabil alegerea optimă pentru clienții lor.

Tehnologia evoluează și BodyShape poate fi o variantă mai performantă cu 25% față de alte aparate sau tratamente de remodelare corporală noninvazive disponibile pe piața locală datorită puterii radiofrecvenței distribuită inteligent.

Dacă infraroșul acționează la nivel local pe suprafața pielii pentru stimularea producției de colagen și efectul său pe pielea lăsată, radiofrecvența acționează în profunzime, ajungând la celulele de grăsime și forțând eliminarea a o parte din conținutul acestora.

Conținutul obținut din celule de grăsime este preluat de sistemul limfatic și eliminat cu prioritate din organism pe cale naturală cu ajutorul vacuumului pulsat și al rolelelor mecanice de drenaj limfatic.

Radiofrecvența inteligentă de pe BodyShape are capacitatea de a detecta gradul de țesut adipos cu care se confruntă și de a acționa la adâncimea optimă. Nici prea adânc, dar nici superficial.

Fiind o radiofrecvență inteligentă mai puternică, poate acționa cu până la 25% mai profund în țesutul adipos decât alte tratamente existente în România la momentul redactării și publicării acestui articol.

Acest lucru înseamnă că tratamentul de remodelare corporală BodyShape se pretează și pentru un țesut adipos mai pronunțat, dar mai înseamnă și că oferă rezultate mai bune și mai rapide pe un țesut adipos mai puțin pronunțat.

Ce rezultate oferă tratamentul de remodelare corporală BodyShape

Tratamentul de remodelare corporală BodyShape oferă rezultate pe circumferința zonei tratate, oferind o reducere în centimetri a acesteia, fie că vorbim de abdomen, zona lombară, fese, coapse sau brațe.

De asemenea, acest tratament de remodelare corporală oferă un aspect vizibil îmbunătățit al calității pielii. Zona tratată devine mai fermă, mai fină, mai întinerită, mai catifelată și mai plăcută la atingere.

Un alt efect benefic este reducerea celulitei, deoarece tratamentul BodyShape este atât separat (ca tratament corporal unic) cât și împreună cu tratamentul anticelulitic CellFit, cel mai bun aliat noninvaziv împotriva celulitei.

Rezultatele tratamentului BodyShape se observă atât în centimetrii măsurați cât și în pozele de tip înainte și după, de obicei după minimum 4 ședințe.

În urma unui diagnostic corporal lipsit de obligații financiare realizat de către specialistul aBeauty Clinique ® din cea mai apropiată clinică, se va stabili numărul exact de ședințe necesare în funcție de vârstă, obiceiuri, țesut adipos, strat celulită, înălțime și greutate.

Cât costă un tratament de remodelare corporală

Un tratament de remodelare corporală costă 396 lei pentru o ședință de BodyShape de 20 de minute. Însă acesta este doar un exemplu de preț, deoarece prețurile pentru un tratament de remodelare corporală diferă în funcție de numărul de ședințe din pachet.

Având în vedere că așa cum spuneam și mai sus, sunt necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultate, este mult mai avantajos să alegi un pachet sau un abonament de tratamente de remodelare corporală deoarece prețul pentru o ședință va fi mult mai mic.

Pentru a vedea prețuri și promoții curente precum și rezultate înainte și după tratamentul de remodelare corporală BodyShape te invităm să accesezi aici pagina oficială de pe website-ul aBeauty Clinique ®.

Tratamentul de remodelare corporală BodyShape este disponibil în clinicile de estetică aBeauty Clinique ® din București 1, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara.


 

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum să alegi cel mai potrivit pantofar pentru spațiul tău. 3 sfaturi
(P) Cum să alegi cel mai potrivit pantofar pentru spațiul tău. 3 sfaturi

Descoperă cum te poate ajuta un pantofar potrivit să-ți maximizezi spațiul din dressing sau hol și să-ți organizezi colecția de încălțăminte.  

(P) Înființarea unei firme de la idee la realitate
(P) Înființarea unei firme de la idee la realitate

Înființarea unei firme reprezintă un pas important pentru antreprenorii care doresc să-și materializeze ideile de afaceri și să pășească în lumea business-ului.

(P) Când este indicată kinetoterapia și care sunt cele mai importante beneficii ale acesteia
(P) Când este indicată kinetoterapia și care sunt cele mai importante beneficii ale acesteia

Kinetoterapia este o formă de terapie prin mișcare. Este utilizată în scopul recuperării sau îmbunătățirii sănătății și mobilității unor segmente ale corpului afectate după o boală sau accidentare.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

Jocuri de culise în Coaliție. De ce nu îl vor liberalii pe Piedone la Primăria Capitalei. Ce se aștepată de la Cîrstoiu
Jocuri de culise în Coaliție. De ce nu îl vor liberalii pe Piedone la Primăria Capitalei. Ce se aștepată de la Cîrstoiu

În Coaliția de guvernare persistă incertitudinea legatăvde candidatul comun pentru Primăria Generală a Capitalei.

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.