Romania, te iubesc: Simona Pelin, un broker de succes

Ultima actualizare: 15-12-2017 16:23

Inainte de revolutie se numea PCR-pile, cunostinte si relatii. Acum se cheama PR. Simona Pelin cunoaste ambele sisteme si s-a descurcat de minune si atunci si acum.


Romanca este broker de pensii si face o afacere foarte profitabila dupa retete pe care le-a invatat in urma cu zeci de ani. Pilele, cunostintele si relatiile s-au transformat intr-o imensa retea de cunostinte, din care fac parte Hillary Clinton, fostul primar al New York-ului si Donald Trump.

Fara informatii suplimentare, ai fi tentat sa crezi ca Simona Pelin e doar exponentul frumusetii feminine romanesti, exportat cu succes in America si ca marele ei noroc au fost niste gene generoase. S-o judeci insa doar prin prisma frumusetii sale ar fi o eroare. Simona este de fapt produsul perfect al educatiei din vremurile comuniste, cand, ca roman, trebuia sa stii sa fii prieten cu toata lumea.

Inarmata cu capacitatea de a recunoaste oportunitatea oriunde s-ar gasi ea, romanca a devenit in scurt timp manager la una dintre cele mai mari companii din America, pentru ca astazi sa-si aiba propria firma de brokeraj in domeniul asigurarilor de pensii. S-a scolit, a muncit din zori si pana la miezul noptii si a pus in aplicare tot ce stia sau ce mostenise din familie ca sa-si faca loc pe o piata extrem de dificila.

In plina criza americana, cand actiunile pe Wall Street evolueaza ca un traseu de carusel, Simona Pelin rezista cu succes. Are de partea ei imensa retea de relatii pe care si-a format-o si pe care si-o intretine cu farmec si inteligenta. Astazi, are un birou in zona cea mai eleganta din Manhattan, pe la care trece cand e absolut necesar. In rest, lucreaza de la computerul instalat in casa ei, evaluata la doua milioane de dolari si plasata in cea mai scumpa zona a New York-ului.

Intuitia ei ii dicteaza sa nu refuze pe nimeni si sa fie amabila cu toata lumea, pentru ca nu se stie niciodata de unde iese un business profitabil. Tot ce stie transmite mai departe.

Fiul ei Patrick si munca ii ocupa toata viata. De viata personala nu prea are timp. Desi socializeaza mult, jumatate din iesirile in lume sunt business. Romanca a divortat de cativa ani si printul, spune ea, se lasa asteptat. Dar nu e singura niciodata. Cand are putin timp liber isi viziteaza cea mai buna prietena, pe Jackie, o creatoare de moda care locuieste intr-una dintre cele mai mari, mai luxoase si mai scumpe case din cartier. Se cunosc de multa vreme, insa Simona nu conteneste sa-si uimeasca prietena cu reteaua ei de cunostinte.

Abilitatile ei de femeie de afaceri nu o lasa sa doarma o clipa. Acum a simtit ca poate profita de criza imobiliara, ca sa impuste doi iepuri dintr-un foc. E in cautarea unei case in Hamptons, o statiune estivala ultraluxoasa, in care vara se aduna toata spuma clasei politice si a showbizzului american. E locul in care pertrecerile se tin lant, dar unde se face si business la cel mai inalt nivel.

Simona Pelin stie ca acolo poate lucra cu eficienta maxima la reteaua ei de cunostinte, care ii vor creste cota de broker pe piata si, implicit, contul din banca. Deja a reusit sa cunoasca, in stilul ei deschis si comunicativ, un personaj care o va ajuta sa-si implineasca visul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO