Romania, te iubesc: Povestea trista a leului, regele animalelor


Ultimul update: Vineri 15 Decembrie 2017 16:23
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri

Zeci de romani se imbogatesc exploatand pui de feline sub nasul autoritatilor care ar trebui sa-i pedepseasca. Asadar, un reportaj despre drama unor animale fara aparare in fata cruzimii omenesti si in fata traficantilor.


Stelian l-a cumparat pe Paco de la un circ ambulant. S-a gandit sa-i faca sotiei sale un cadou placut si interesant. Omul a vrut sa salveze animalul. De aceea vrea sa-l trimita in Africa, acolo unde-i e locul. Este poate singurul proprietar caruia ii pasa de leul sau. 

Majoritatea puilor traficati in Romania traiesc in chin si mizierie, mutilati, sedati si infometati si folositi in afaceri meschine, dar profitabile.

Politia de Frontiera si Directia Generala a Vamilor nu au semnalat niciun caz de introducere frauduloasa in tara a unor animale mari. De unde au romanii lei? Aflati la Romania, te iubesc si vedeti si cat costa o asemenea victima si cum se imbogatesc traficantii. Veti vedea in ce chinuri sfarsesc aceste animale nevinovate si cum scapa proprietarii de ele dupa ce le-au epuizat. 

In timp ce dosarele penale ale proprietarilor fara suflet nu reduc cu nimic suferinta leilor, Fundatia 4Pfoten se zbate din rasputeri sa-i scape din sclavie si sa-i trimita inapoi in Africa, in rezervatii. Ce sanse are Paco sa inceapa o viata noua, liber, in savana vedeti la Romania, te iubesc.

Romania, te iubesc: Second Life - viata virtuala
Romania, te iubesc: Bucuresti, orasul fara istorie
Romania te iubesc: drama locuitorilor de la Pata Rat
VIDEO PROTVPLUS.RO