Romania, te iubesc: I-a cucerit pe americani cu torturi Dobos si amandine

Ultima actualizare: 15-12-2017 16:23

Un iscusit cofetar roman a dat lovitura la New York. Duminica, la ora 18.00, vom vedea cum a reusit sa-si gaseasca fericirea in cofetaria lui din New York, unde se regaseste aerul Bucurestiului de odinioara.


Departe de agitatia Manhattanului, in Queens, domnul Nita trece prin criza economica zambind dulce.

In urma cu 26 de ani, abia ajunsi la New York, sotii Nita si-au implinit visul pe care nu si l-au putut realiza in Romania: acela de a-si deschide o cofetarie.

Duminica, la Romania, te iubesc!, il vom cunoaste pe bucatarul fugit de sub dictatura, care a dat gust prajiturilor romanesti in democratia americana. Vom afla cum a reusit romanul inacrit de comunism sa adune laolalta angajati din toata lumea, care fac acum placinte poale-n brau si cozonaci pur romanesti.

Duminica, la Romania, te iubesc!, Ion Nita ne va dezvalui ingredientele torturilor sale Dobos sau ale amandinelor, pentru care americanii stau la coada de la tejghea pana la coltul strazii. De asemenea, domnul Nita ne va spune cat a muncit pentru un asemenea succes.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO