Romania, te iubesc: Doua politiste romance fac legea la Viena

Ultimul update: Vineri 15 Decembrie 2017 16:23
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri

Exista si sisteme care dau sanse egale tuturor. Altfel nu s-ar fi putut ca doua surori din Romania sa ajunga politiste intr-un oras pe care multi romani l-au inspaimantat.


Cele doua surori par sa fi gasit arma secreta. Echipate cu tot ce au nevoie pentru a amuti privitorii si a ingheta infractorii, romancele s-au impus de cativa ani in cercul barbatilor politisti din Viena. 

Mereu sigure, niciodata singure. Impreuna la bine si mai ales la greu, se cauta una pe cealalta. In sectia lor de politie, colegii au uitat ca sunt fete si mai ales romance si le trateaza cu un respect vizibil destinat egalului si celui caruia ii recunosti valoarea.

Romania, te iubesc: Cighid – lagarul de exterminare a copiilor cu handicap
Romania, te iubesc: Cighid – lagarul de exterminare a copiilor cu handicap
VIDEO PROTVPLUS.RO
poluare
Consecintele periculoase ale poluarii de la Moldova Noua, de care "statul s-a spalat pe maini". Ce amenzi risca Romania din partea CE
Marturiile supravietuitorilor Experimentului Pitesti, despre chinurile si suferintele indurate. "Am incercat sa ma sinucid"
Bogatiile ascunse in Marea Neagra, duminica, la "Romania, te iubesc!"
Proiectul Casei SHARE. Duminica, la Romania, te iubesc, povestea comunitatii care a salvat 6 frati de la inghet
Maicutele care si-au dedicat viata altora. Duminica, la "Romania, te iubesc", 12 calugarite ofera o lectie de viata
Problemele cronice ale unui sistem ineficient. Duminica, la Romania, te iubesc, aflati cum invata elevii din Romania
RTI
Duminica, la "Romania, te iubesc!": Batranii care ii demonstreaza Rovanei Plumb ca singuratatea nu se trateaza cu promisiuni
Programul "Cornul si laptele", un esec in scolile din Romania. Duminica, la Romania, te iubesc, detalii din programul de 100 de milioane de euro pe an
Tinerii care aduc faima Romaniei in capitala bogatilor, Dubai. Povestile lor, duminica, de la 18:00, la "Romania, te iubesc"
Duminica, la "Romania, te iubesc", incursiune in traditiile romanesti si viata la sat, intr-un reportaj semnat de Anca Nastasi
Statul roman isi bate joc de o avere de peste 1 miliard de euro. Povestea Fundatiei Gojdu, duminica, la "Romania, te iubesc"
Locul magic din Romania unde copiii bolnavi invata sa lupte impotriva cancerului. "Aici ma simt ... copil in firea mea, copil sanatos"