Exista viata dupa cutremur, la Romania, te iubesc

Ultima actualizare: 15-12-2017 16:23
Exista viata dupa cutremur, la Romania, te iubesc...
Exista viata dupa cutremur, la Romania, te iubesc...
Exista viata dupa cutremur, la Romania, te iubesc...

Campania Exista viata dupa cutremur, demarata de corespondentul Stirilor Pro TV, Rares Nastase, s-a incheiat in acest weekend, la Romania, te iubesc!

Invitatii din platou a lui Cristian Leonte au fost Petru Cost, directorul coordonator al Inspectoratului de Stat in constructii, si Rares Nastase, cel care a demarat aceasta campanie. Editia din 6 iunie a emisiunii Romania, te iubesc! a aratat telespectatorilor Pro Tv care este pozitia autoritatilor despre tragediile care ar marca Bucurestiul in cazul unui seism de proportii.

Incepand din 22 aprilie, Stirile Pro TV au demarat campania Exista viata dupa cutremur”, o campanie menita sa traga un semnal de alarma in privinta situatiei dezastruoase in care se afla un numar impresionant de imobile din Romania. In timp ce romanii se afla in orice moment in pericolul de a fi striviti pur si simplu sub darimaturi in urma unui eventual cutremur, alte tari au pus siguranta si protectia cetatenilor pe primul plan si au construit imobile care sa reziste chiar si in fata celor mai mari dezastre. Rares Nastase a prezentat telespectatorilor ProTV o serie de reportaje spectaculoase realizate in Chile, tara unde spaima si pesimismul au fost inlocuite de actiuni menite sa asigure cetateanului siguranta si incredere.

In Chile, oamenii nu mai vorbesc cu teama despre seismele care le zguduie in mod frecvent tara si asta pentru ca aici constructia de locuinte a devenit prioritate nationala, iar autoritatile au creat un sistem care permite doar ridicarea acelor imobile care respecta cele mai inalte standarde de proiectare si constructie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO