Revista presei: Michael Douglas nu si-a schimbat testamentul

Ultima actualizare: 10-04-2012 04:24
Michael Douglas la Cannes

In ciuda tuturor celor care au fost scrise, Michael Douglas nu si-a schimbat testamentul de cand a aflat ca are cancer, si nici nu se pregateste sa isi ia adio de la cei iubiti.

People: "Singurul lucru pe care se focalizeaza Michael este recuperarea!" a declarat publicistul sau Allen Burry. Potrivit acestuia sedintele de chimioterapie si radiatii s-au terminat, insa l-au slabit pe actor, care se lupta cu toata puterea sa invinga aceasta boala.

Hollywood News: O continuare a seriei "Alien" a primit unda verde din partea 20th Century Fox Potrivit presei de specialitate, filmul va costa, probabil, mai putin decat a estimat regizorul Ridley Scott - 94,6 milioane de lire sterline (107,2 milioane de euro). De asemenea, presa vehiculeaza faptul ca Natalie Portman ar purta negocieri pentru a juca rolul unui general in marina coloniala.

The Times: Bruce Willis: Imi place la nebunie sa nu muncesc si sa lenevesc Bruce Willis, casatorit cu modelul britanic Emma Heming, sustine ca nu munceste atat de mult - cum ar sugera cariera lui cinematografica - si recunoaste ca cel mai mult ii place sa stea acasa. "Cea mai mare parte a timpului - in timp ce un film cu mine ar putea rula in cinematografe -, in realitate eu sunt acasa, petrecandu-mi timpul cu sotia mea. Chiar daca am 55 de ani, dar ma simt ca la 25, imi place sa lenevesc. Imi place sa nu am nimic de facut si mai ales sa nu fiu in fata camerelor de filmat", a spus actorul.

Examiner: Daniel Radcliffe parodiaza seria "Amurg" in "Familia Simpson"Daniel Radcliffe va interpreta un personaj inspirat de vampirul Edward Cullen, jucat de Robert Pattinson. Personajul lui Radcliffe devine obiectul afectiunii Lisei Simpson, iar cei doi parasesc orasul Springfield pentru a ajunge in Dracula-la Land. Homer Simpson va veni, insa, dupa ei. Inainte de succesul sau cu saga "Amurg/ Twilight", Robert Pattinson a jucat alaturi de Radcliffe in doua filme din seria "Harry Potter", in rolul lui Cedric Diggory.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO