Trei români au încercat să păcălească un englez la cumpărarea unei mașini. Ce i-au făcut cu o sticlă de suc

Dată publicare: 25-02-2021 20:56
Dată actualizare: 01-03-2021 15:30


Trei români au încercat să păcălească un englez la cumpărarea unei mașini. Ce i-au făcut cu o sticlă de suc

Un grup de români au încercat să păcălească un britanic la cumpărarea unei mașini. Omul și-a dat seama că au vrut să-l înșele după ce s-a uitat pe imaginile camerelor de supraveghere, astfel că a depus o plângere la Poliție.

 Românii s-au declarat interesați de cumpărarea unui autoturism Audi și au încercat să coboare prețul cerut de vânzător, pretinzând că mașina are o defecțiune. 7.000 de lire sterline voia cetățeanul englez pe mașina Audi A5 pe care o scosese la vânzare, relatează cotidianul The Sun.


Trei bărbați români au venit să vadă mașina iar vânzătorul a început să le-o prezinte.

Unul din aceștia i-a spus apoi că roata de rezervă are o problemă, iar bărbatul s-a dus în spatele mașinii, explicându-i că totul este în regulă.

VEZI ŞI: Momentul accidentului din cartierul Andronache, surprins de camerele de supraveghere

Era de fapt doar o manevră de distragere a atenției, a constatat mai târziu bărbatul de 34 ani. Cât timp el se afla în spatele mașinii, unul dintre ceilalți doi bărbați rămas în față a turnat ulei, dintr-o sticlă de suc, în vasul de expansiune în care se afla lichidul de răcire - antigelul. Rezultatul scontat era ca mașina să scoată un fum dens, iar cumpărătorul să obțină un preț mult mai scăzut, pentru o presupusă defecțiune a motorului.

Întreaga scenă a fost văzută de soția vânzătorului, care și-a dat seama de escrocherie și i-a atras atenția acestuia, moment în care cei trei bărbați au fugit cu o mașină argintie, în care se afla un copil, a povestit englezul, potrivit sursei citate.

Întâmplarea a avut loc sâmbăta trecută, în localitatea Tiptree, Essex, din Marea Britanie. Englezul a pornit apoi motorul, și un nor de fum dens a ieșit din eșapamentul mașinii.

„Am pus mașina vineri pe un site de anunțuri iar sâmbătă am primit un telefon. M-am grăbit să ajung acasă, am spălat-o, și apoi în fața casei a oprit o mașină cu trei români și un copil. Unul din ei se uita la roata de rezervă și spunea, asta e stricată, asta e stricată. Nu era nimic în neregulă cu roata, și m-am dus să-i arăt. Ceilați doi au rămas în partea din față a mașinii, unul a turnat ulei în lichidiul de răcire, iar celălalt în admisia de aer. Din fericire, soția mea se uita pe geam și a văzut totul. Șmecheria era ca apoi să spună că este arsă garnitura de chiulasă și apoi să-mi ofere o nimica toată pe mașină, deși era într-o stare perfectă de funcționare. Nu-mi vine să cred că au avut tupeul să facă asta chiar în fața casei mele” a spus englezul, un fost ofițer de Poliție.

Omul așteaptă să vadă acum factura de reparații, dar se teme că daunele sunt mult prea mari.

Incidente similare au mai avut loc în Essex și în estul Londrei, arată The Sun. „Este o anchetă în curs cu privire la deteriorarea unei mașini” a precizat un oficial al poliției din Essex.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO