Tânăr transsexual, gravid în luna a 8-a: „Copilul meu va avea două mame”


Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Luni 28 August 2017 10:28
Categorie: Stiri Diverse
Alex Alvarez

Un bărbat însărcinat în luna a opta a mărturisit că îl va lăsa pe copil „să decidă singur ce gen vrea să aibă”.

Bărbatul însărcinat este transsexual.

Alex Alvarez, în vârstă de 25 de ani, lucrează ca asistent manager la o firmă din California. Tânărul a mărturisit că îi va permite copilului să decidă singur „genul pe care dorește să-l aibă”.

Alex se află la prima lui sarcină și a conceput bebelușul, primind material genetic de la un donator anonim, notează DailyMail.

Imediat după ce bebelușul său se va naște, Alex a povestit că acesta va fi crescut de el împreună cu alte două femei. Este vorba despre iubita bărbatului, Carla Gonzales, în vârstă de 33 de ani, dar și de prietena comună a cuplului, Cole James, în vârstă de 36 de ani, care este o femeie androgină.

Cei trei locuiesc împreună și au mărturisit că vor crește copilul, considerându-l de genul neutru, până atunci când va crește și va alege ceea ce va vrea să devină.

„Noi îi dorim ei sau lui să-și aleagă singur sau singură genul. Am un nepot care se mândrește cu faptul că este bărbat. El a ales asta și este minunat. Noi îl vom crește la genul neutru, până când va alege cum vrea să trăiască. Copilul va avea un tată și două mame”, a mărturisit Alex, notează DailyMail.

Alex a fost femeie, însă la vârsta de 19 ani a realizat că își dorește să-și schimbe genul, motiv pentru care a ales să urmeze un tratament hormonal.

Bărbatul a povestit că iubita lui Carla a încercat să aducă un copil pe lume, însă a suferit două avorturi. Tocmai de aceea, ei au decis să-l lase pe Alex să încerce.

Cei trei așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a copilului, iar Alex speră că-l va putea alăpta.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO