Și-a dat intenționat cu lipici în cap, în loc de fixativ și a trăit un coșmar. Cum arată după ce a scăpat de el, după o lună

Dată publicare: 12-02-2021 13:18
Dată actualizare: 12-02-2021 14:49


Tessica Brown - 9

O femeie din Statele Unite a ajuns la spital după ce și-a aplicat lipici pe păr, ca să-și fixeze coafura. A cerut ajutor pe TikTok după o lună în care nu a reușit să rezolve problema și deja avea scalpul iritat.

În postarea inițială, Tessica Brown le-a spus prietenilor ei virtuali că a vrut să-și fixeze părul, după ce l-a împletit, și a folosit lipici Gorilla Glue când a realizat că i s-a terminat spray-ul fixativ.

„Părul meu este așa de aproximativ o lună. Nu pentru că așa mi-am dorit. Când îmi aranjez părul îmi place să-l dau cu puțin spray fixativ, știți doar, să îl țină la locul lui. Ei bine, nu am mai avut spray fixativ, așa că am folosit altceva”, a spus Tessica Brown, arătând către cameră o cutie de adeziv spray Gorilla Glue.

@im_d_ollady

Stiff where????? Ma hair ????????

♬ original sound - Tessica Brown

„Proastă, proastă idee! Părul meu nu se mișcă. Mi-am spălat părul de 15 ori și nu se mișcă”, spunea ea.

Tessica a mers și la spital și a încercat cu acetonă sau diverse soluții să-și scoată lipiciul din păr, fără succes însă. Un medic estetician din Los Angeles s-a oferit să o ajute gratuit după ce povestea ei a ajuns virală. Tânăra a fost anesteziată pentru procedura care a durat aproximativ 4 ore și la finalul căreia a putut să răsufle ușurată. Nu mai are însă părul lung, pentru că i-a fost tăiată coada.

Sursa: LAD Bible