Reacția unei femei, după ce o tânără o ceartă că mănâncă semințe și face mizerie în tren

×
Codul embed a fost copiat

O filmare făcută într-un tren de călători, pe ruta Timisoara- Caransebeş, ilustrează un străvechi obicei al plictiselii la romani: mâncatul de seminţe.

Problema e că femeia filmată de o altă pasageră aruncă toate cojile pe jos, în vagon. Abia după ce a fost admonestata de câteva ori, s-a oprit, însă discuţia a devenit virala pe internet.

 „Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?”, îi spune tânăra, care a publicat imaginile pe Facebook.

Femeia a negat că a aruncat cojile pe jos și i-a spus tinerei să-i fie rușine că îi face observație, fiind mai mică decât ea.

„Nu am aruncat pe jos! Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine”, spune aceasta în filmare.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Până la urmă, femeia recunoaşte că sunt câteva coji de seminţe aruncate pe jos, dar susţine că tânăra nu avea voie să-i facă observație pentru că este mică: „Da, sunt câteva coji de seminţe. (...) Nu e frumos să te iei de mine, că tu eşti un copil“.

În tot acest timp niciun alt călător nu a intervenit în discuţia dintre cele două.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Reacția unui bărbat prins aruncând un muc de țigară pe jos, în Arad. VIDEO
Reacția unui bărbat prins aruncând un muc de țigară pe jos, în Arad. VIDEO

Un bărbat aflat într-o mașină pe o stradă din Arad a fost apostrofat și filmat de un trecător deranjat de gestul lui.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.