Mia Khalifa, video incendiar pe Instagram. Cum a ales să-i îndemne pe americani să voteze

Ultima actualizare: 26-10-2020 12:37
Mia Khalifa, video incendiar pe Instagram. Cum a ales să-i îndemne pe americani să voteze
Instagram

Fosta actriță de filme pentru adulți Mia Khalifa i-a îndemnat pe americani să voteze la alegerile prezidențiale care au loc luna viitoare, dezbrăcându-se pentru fanii ei de pe Instagram.

Într-un video postat pe Instagram, Mia Khalifa se dezbracă în timp ce îi învață pe americani cum "să-și facă vocile auzite", luna viitoare, cu ocazia alegerilor care vor stabili noul președinte al Statelor Unite.

„Sunteți gata să vă lăsați auzite vocile la alegerile din acest an? Păi, urmați instrucțiunile mele și, dacă aveți unul, vreau să scoateți buletinul de vot. Wow! Buletinul de vot este atât de mare și intimidant. Dar știu că știi cum să-l folosiți, pentru că ți-ai luat timp să cauți subiectele, problemele și candidații. Acum, luați acel pix și completați buletinul. Acum puneți-l într-un plic de confidențialitate, dacă statul vostru vă cere asta. Îmi place când un bărbat folosește protecție", spune Mia în înregistrare, scrie Daily Star.

Fosta actriță de filme pentru adulți și comentatoare TV continuă în aceeași notă: „În unele state, ai nevoie chiar de un martor. Ești gata să o faci în fața unui prieten? Știu că ești nerăbdător să comanzi buletinul de vot, dar pentru a afla ce trebuie să faceți accesați VoteVoteVote.com pentru a afla exact care sunt cerințele în statul vostru. Pune toată încărcătura în plic și linge plicul pentru mine".

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is Vote Early Day. Make a plan to vote early at VoteVoteVote.com. #ThirstTrapTheVote #VoteEarlyDay #ad @comedycentral

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

 

Americanii sunt chemați la urne pe 3 noiembrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO