Mărturie șocantă. O mamă de 36 ani povestește cum a ajuns să aibă relații sexuale cu fiul ei, de 19 ani

Ultima actualizare: 13-09-2020 15:40
Mărturie șocantă. O mamă de 36 ani povestește cum a ajuns să aibă relații sexuale cu fiul ei, de 19 ani
Instagram

Monica Mares, o femeie de 36 de ani, vorbește în fața camerelor de luat vederi despre cum a ajuns să aibă o relație cu fiul ei, de 19 ani, deși cei doi riscă închisoarea.

Monica Mares și fiul ei, Caleb Peterson, 19 ani, riscă 18 luni de închisoare, dacă vor fi găsiți vinovați de incest, într-un proces care va avea loc, în următoarea perioadă, în statul american New Mexico, scrie thestreetjournal.org.

Femeia își apără iubirea față de tânărul de 19 ani, pe care l-a născut când avea 16 ani și l-a dat spre adopție.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată, anul trecut, când Monica Mares s-a dus să-l ia pe Caleb de la familia care îl crescuse, în Texas. Cei doi și-au mărturisit faptul că s-au îndrăgostit unul de celălalt și au început o relație sexuală câteva săptămâni mai târziu.

”I-am spus: Scuze, nu știu cum vei reacționa. Sunt mama ta și tu ești fiul meu, dar eu m-am îndrăgostit de tine”, a declarat femeia, care care a apelat la ajutorul publicului, pentru donații, pentru a putea lupta în justiție pentru iubirea lor.

”Iar el mi-a spus: Mi-a fost frică să-și spun, dar și eu m-am îndrăgostit de tine. El este dragostea vieții mele și nu vreau să-l pierd. Copiii mei îl iubesc, întreaga familie îl iubește. Nimic nu poate interveni între noi, nici măcar închisoarea. Trebuie să fiu cu el. Când voi ieși din închisoare, mă voi muta într-un stat care ne va permite să fim împreună”, a mai spus femeia de 36 de ani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tunde Ednut (@tundeednut) on

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO