Netul te "cupleaza"! Una din trei relatii sexuale incepe pe internet!


Ultimul update: Marti 28 August 2012 23:28
Data publicarii: Marti 09 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale
sex

O cina romantica intr-un restaurant select, un trandafir de un rosu pasional, sentimente care iti aprind sangele in vine si te fac sa nu-ti doresti nimic mai mult decat o iubire sincera. Iti suna cunoscut? Desigur!

Si nu e deloc o noutate sa ai parte de toate acestea pe internet. Un cunoscut sexolog polonez a mers mai departe si a facut un studiu al trairilor emotionale ale utilizatorilor. 

Rezultatul a fost pe masura asteptarilor: una din trei relatii sexuale incepe pe internet.

Intr-un spatiu virtual care a inlocuit practic intalnirile traditionale dintre parteneri, sentimentele sunt la fel de puternice ca si in mediul real. Toate bune si frumoase pana aici. Cum ramane insa cu experienta actului sexual in sine?

Ei, bine, 89% dintre utilizatorii internetului sustin ca prefera sexul real celui virtual, insa nu se dau inlaturi nici de la senzatiile fierbinti induse de site-urile porno sau de videochat-urile sexuale.

In ceea ce priveste modul de informare despre sexualitate, web-ul pare sa inlocuiasca din ce in ce mai mult cartile clasice sau discutiile cu specialistii. Asta, in special in randul tinerilor. 84,2% dintre baieti si 75.2% dintre fete apeleaza la internet pentru a afla secretele placerilor carnale.

Studiul mai releva si ca aproape doua treimi din cei interviati recunosc ca ori de cate ori au probleme legate de sexualitate, le discuta de obicei cu prietenii si foarte rar cu un sexolog, un ginecolog sau un urolog.

Partenerii care au inceput o relatie pe net declara ca fac sex cam de doua-trei ori pe sapatamana si ca sunt fericiti cu viata lor sexuala.

Exista, insa, si o parte mai putin placuta. Relatiile astfel construite nu prea dureaza, pentru ca doi din cinci utilizatori de net sustin ca isi insala partenerii.

Sursa: Pro TV

Tags: sex, internet,

Daca sex nu e, nimic nu e. Nici macar dragoste!
Vrei un vibrator? Ce zici de periuta ta de dinti electrica?
Afla secretele marilor experte in ale amorului!
VIDEO PROTVPLUS.RO