Mare, foarte mare! Domnilor, in curand veti fi cu totii SUPERDOTATI!


Ultimul update: Vineri 27 Aprilie 2012 06:37
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale
Prezervative

Prezervativele vor fi disponibile doar in doua marimi: "large" (mare) si "extra large" (foarte mare). Aceasta este propunerea lui Bill Yarber, cercetator al Universitatii Indiana.

Motivatia lui Bill Yarber este ca barbatii barbatii nu vor dori sa cumpere prezervative marcate «small» (mic) sau «extra small» (foarte mic)".

Astfel ca specialistii de la Institutul Kinsey din cadrul Universitatii Indiana din Statele Unite ale Americii propun fabricantilor de prezervative sa redenumeasca marimile, astfel incat sa dispara "small" (mic) si "mediu". Si asta pentru ca, potrivit studiului, 44,7% dintre subiecti au raportat ca au trait experienta neplacuta a folosirii unor prezervative nepotrivite. Cu alte cuvinte, au fost prea mari si... au alunecat.

In Romania, scrie Gandul, marimea prezervativelor este mentionata pe spatele cutiilor. Astfel, cel mai mic prezervativ are circumferinta de 4,9 centimetri si lungimea de 17,8 centimetri, iar cel mai mare este de 25 de centimetri lungime cu o circumferinta de 5,4 centimetri.

Insa, romanii nu se inghesuie sa le cumpere. "In timpul saptamanii nu se vand cine stie ce. Abia in weekend se vand in jur de 10 cutii", spune Denisa Bardas, asistent farmacist medical.

Afla mai multe despre acest subiect pe www.gandul.info!

Sursa: Gandul

A aparut pilula de a cincea zi!
Pilula contraceptiva de urgenta, la vanzare libera in farmaciile din Spania
Declaratiile Papei despre prezervative, criticate de toata lumea
VIDEO PROTVPLUS.RO