Joia, ziua neagra pentru cupluri. Afla mai exact la ce ora

Dată publicare: 19-01-2011 00:00
Dată actualizare: 27-04-2012 13:56


despartire

Ziua de joi pare blestemata. Cel putin asta reiese dintr-un sondaj efectuat in Anglia, unde s-a constatat ca, in medie, cuplurile se cearta de 312 ori pe an cu precadere in a patra zi din saptamana.

Sondajul este chiar mai exact si indica si ora, respectiv 20.00.

Cei 3000 de adulti care au participat la sondajul realizat online de betterbathrooms.com au enumerat si motivele pentru care de cele mai multe ori se iau la cearta si chiar ajung sa se desparta.

Sondajul a indicat ca unul din cinci britanici s-a gandit sa isi ia adio de la partener, mai ales joia, cauzele fiind la prima vedere banale. Schimbarea canalelor TV, prosopul lasat la intamplare, paharale murdare care nu sunt spalate la timp sau servetelele aruncate prin casa sunt tot atatea motive de separare.

De asemenea, sondajul arata ca femeile sunt mai sensibile la aceste aspecte, mai ales ca pierd mult timp pentru a strange in urma iubitilor.

De cealalta parte, barbatii tind sa se plictiseasca foarte repede si chiar sa ia in calcul despartirea de prietena din motive care par la fel de nesemnificative. Un exemplu tine de timpul pierdut atunci cand isi asteapta partenera sa fie gata pentru o iesire.


 

Sursa: Daily Mail

Tags: sondaje, cuplu,


VIDEO PROTVPLUS.RO