Dupa 35 de ani, un roman din patru are probleme cu erectia!

15-09-2009 00:00


Stresul, pierderea locului de munca, lipsa banilor si a sigurantei de sine danuneaza grav potentei. Urologii fac un anunt delicat.

In Romania, din ce in ce mai multi barbati trec prin episoade de disfunctie erectila, iar astfel le este afectata viata de cuplu.

Dupa 35 de ani, un domn din patru are aceasta problema. De rusine si poate din orgoliu numai unul din zece cere ajutor de specialitate.

O stare de permanenta tensiune, combinata cu o alimentatie plina de grasimi, plus tigarile si alcoolul, toate contribuie din plin la nefericirea barbatilor, care, de foarte tineri, incep sa dea rateuri in viata intima.

Specialistii spun ca o astfel de problema nu ar trebui ignorata, pentru ca in timp se poate asocia si cu alte afectiuni. De exemplu, un barbat cu disfunctie erectila risca sa faca un infarct, in cinci ani de la debutul problemei.

Daca boala este de natura organica, adica asociata bolilor de inima sau diabetului, pacientul are la indemana medicamente, injectii sau proteze. Daca este legata de depresie sau alte tulburari, se rezolva prin consiliere la psihoterapeut.

Specialstii estimeaza ca in 2025 numai in Europa vor fi 322 de milioane de barbati cu probleme de potenta.

 

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO