Cabral ne dezvaluie cum a aflat primele detalii despre sex

Dată publicare: 28-05-2010 00:00
Dată actualizare: 01-11-2012 00:36


Cabral

In timp ce copiii din ziua de azi sunt foarte curiosi in ceea ce priveste capitolul sex, parintii contemporani sunt de cele mai multe ori prea ocupati pentru a deschide subiectul si pentru a le oferi informatii corecte.

Marele risc este insa acela ca tinerii pot afla raspunsuri gresite de la prieteni sau prin intermediul Internetului si sa-si puna in pericol sanatatea.

In editia de sambata, 29 mai, a emisiunii de weekend "Ce se intampla, doctore?", Cabral, prezentatorul "Povestirilor de noapte" de la ACASA, Maria Radu si Cornel Ilie dezvaluie despre cum au procedat ei in adolescenta atunci cand s-au confruntat cu intrebari referitoare la sex.

In timp ce Cabral a avut norocul sa poarte o discutie foarte deschisa cu tatal sau, Maria si Cornel au povestit ca nu au vorbit cu parintii lor despre acest subiect, care era considerat tabu.

In aceeasi editie a emisiunii, Iulia Vantur, prezentatoarea Stirilor diminetilor de weekend si a emisiunii Dansez pentru tine de la Pro Tv povesteste cum sunt alese tinutele pentru a arata si la televizor exact asa cum este in realitate.

Sursa: CSID


VIDEO PROTVPLUS.RO