Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a ajuns la spital după ce un copac rupt de vânt a căzut chiar lângă ea

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 53 de ani, din București, a ajuns la spital cu răni la cap, brațe și picioare după ce un copac a fost rupt de vânt chiar lângă ea în timp ce se plimba prin Cișmigiu.

Pompierii au intervenit imediat. Și, după ce au eliberat-o de sub crengi, un echipaj SMURD a transportat-o la Spitalul Militar pentru îngrijiri.

Și în Constanța un copac a cazut peste o mașină parcată. Pe de altă parte, în nordul țării s-a întors iarna. În județul Suceava stratul de zăpadă masoară peste 10 centimetri pe alocuri.

14 utilaje cu lamă au fost scoase la curățat pe drumurile naționale și 100 de tone de material anti-derapant au fost împrăștiate numai în timpul nopții.

A nins și în Oradea unde crengile pline de flori ale corcodușilor și magnoliilor atârnau dimineață sub greutatea zăpezii. Meteorologii anunță că va continua să ningă până marți dimineață în nordul Moldovei, în Maramures și in Transilvania.

Citește și
munte
Vremea bună i-a scos din casă și pe iubitorii sporturilor de iarnă. În Poiana Brașov zăpada este numai bună pentru schiat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult