Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lady Gaga, apariție surprinzătoare alături de logodnicul Michael Polansky la premiera noului ei film. GALERIE FOTO

Lady Gaga a avut o apariție surprinzătoare la premiera noului ei film „Joker: Folie à Deux”, unde interpretează rolul lui Harley Quinn. Ea a fost însoțită de logodnicul ei, Michael Polansky, scrie People.

Vedeta în vârstă de 38 de ani a purtat o ținută atipică, așa cum și-a obișnuit fanii. La evenimentul care a avut loc la Cineworld Leicester Square din Londra, ea a ales să poarte o rochie lungă, roșie și un blazer cu mâneci bufante.

Michael Polansky a arătat elegant într-un costum negru, completat de o cămașă albă impecabilă și o cravată, în timp ce și-a ținut brațul în jurul viitoarei sale soții. S-au sărutat la un moment dat și nu și-au ascuns afecțiunea în fața fotografilor.

Miercuri, Lady Gaga a anunţat pe contul de Instagram că va lansa vineri un album care va însoţi filmul „Joker: Folie à deux”. Numit „Harlequin”, albumul va fi inspirat de lumea filmului. Cântăreaţa a lansat coperta, împreună cu o listă a melodiilor.

Albumul va conţine noi versiuni ale unor clasice de jazz precum „Get Happy”, „That's Entertainment” şi „World on a String”. Filmul este şi un musical în care Lady Gaga şi Joaquin Phoenix interpretează aceste clasice de jazz.

Citește și
venetia
Lady Gaga și Joaquin Phoenix au strălucit pe covorul roșu, în timp ce „Joker - Delir în Doi” a primit critici dure

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult