Horoscop 12 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii au noroc la bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 12 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu Lună Plină, intensă.

Apar o serie de neprevăzute care vor să ne ţină în priză, dar vom şi rezolva neaşteptat de multe lucruri şi-o să încheiem cu succes nişte contracte, la termen.

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem lucrurilor pe nume ca să ne bucurăm de reuşite.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Poate-i dezvăluiţi partenerului de cuplu unde-o să plecaţi împreună în vacanţă - ca să-i ridicaţi moralul, că are nevoie. Veşti importante, poate luaţi şi vreo decizie, dar e bine să cântăriţi situaţia, să nu vă lăsaţi duşi de val, că sunt oameni care depind de voi.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

E o atmosferă mai caldă în relaţia de cuplu şi o să vă gândiţi şi la căsătorie dacă n-aţi făcut acest lucru până acum. Încep să se-adune banii pe care i-aţi cerut de luna trecută şi o să vă descurcaţi cu toate cheltuielile acestei perioade şi-o s-aveţi grijă să vă mai şi rămână ceva de rezervă.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Apare din senin posibilitatea să lucraţi altundeva şi trebuie dat răspunsul din scurt şi asta va panichează. Un gest îndrăzneţ şi fiinţa de care sunteţi îndrăgostiţi o să fie cucerită pe de-a-ntregul şi-o să vă bucuraţi de o convieţuire aşa cum v-aţi dorit.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 PEŞTI

 

Poate daţi o raită pe la magazine să va înnoiti, să luaţi câte ceva şi pentru interiorul locuinţei, să fie frumos de sărbători. O să va îngrijiti de casă, de familie şi de sănătatea alor voştri, ca să vă prindă sărbătorile în cea mai bună formă şi să fiţi mulţumiţi că aţi făcut tot ce a depins de voi.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 BERBEC

 

O să puteţi legaliza nişte acte fără de care nu puteaţi deveni proprietari şi o să fie un sfârşit de an cu împliniri, cu definitivări. Poate prindeţi din zbor o excursie la munte sau într-un oraş din străinătate, să fie ceva inedit, să simţiţi că e anul nou şi să fie cadoul de sub vâsc.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 TAUR

 

Partenerul de viaţă vă încarcă zilele-astea cu nişte responsabilităţi în plus pentru că singur nu se mai descurca. O să daţi dovadă de curaj şi-o să acceptaţi o colaborare care promite să v-aducă nişte câştiguri care să vă asigure un nivel de trăi mai ridicat, să nu ducă lipsă de nimic familia.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 GEMENI

 

Poate-abia acum vin banii pentru care aţi făcut demersuri insistente şi-o să aveţi timp să luaţi tot ce-aţi trecut pe lista de obligatorii. E agitaţie, la voi, vă pregătiţi de un asalt pe linie profesională, poate o fi ceva în particular, o afacere care-aduce bani mulţi.


HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 RAC

 

Persoana în care v-aţi pus mari speranţe c-o să petreceţi o parte măcar din sărbători va fi alături de voi şi stresul dispare. O să puteţi rezolva o problemă care ţine de relaţii, de serviciu ori personale, o să găsiţi formula potrivită ca să vă conectaţi pe frecvenţa armonica.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 LEU

 

O să perfectaţi nişte acte fără de care nu vă puteţi recupera nici bani, nici bunuri, va fi o reuşită. Se pare c-o s-aveţi ocazia să luaţi la un preţ bun ceva pentru casa, mai nimeriţi şi alte reduceri şi o să vă rămână de luat alimente şi cadouri.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Se observă o cheltuială, poate ați uitat de vreo factură şi nu vreţi să rămâneţi cu vreo datorie anul viitor. E posibil să încasaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la magazine să luaţi ce-aveţi nevoie, cadouri, diverse lucruri pentru cei mici pe care-i trimiteţi câteva zile în tabără.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 BALANŢA

 

Parcă au intervenit nişte modificări în programul de vacanţă şi o să insistaţi pe lângă partenerul de cuplu să spună mai clar ce doreşte. Aţi mai avea nişte lucruri de pus la punct cu angajaţi colaboratori care lipsesc sau nu şi-au terminat treaba şi nu vă puteţi lua banii - vedeţi cum îi struniţi.

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2019 SCORPION

 

O să aveţi noroc de bani, pot fi nişte sume pe care trebuia să le încasati luna trecută, dar atunci nu au fost suficiente resurse. Se poate să vă răzgândiţi în privinţa unui contract pe care partenerii de afaceri se-aşteaptă să-l prelungiţi, dar voi v-aţi găsit, poate, altceva mai convenabil.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Horoscop 11 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii vor primi o sumă de bani
Horoscop 11 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii vor primi o sumă de bani

Horoscop 11 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Recompense azi. Apar lucruri mărunte, dar valoroase, gesturi simple, dar care înseamnă mult și o să le apreciem așa cum trebuie, n-o să le bagatelizăm.

Recomandări
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”
„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”

Rusia a anunţat joi că deţine ”proba” care arată că autorii atentatului soldat cu 143 de morţi în apropiere de Moscova întreţineau legături cu ”naţionalişti ucraineni”, acuzaţii catalogate de către Statele Unite drept ”propagandă absurdă”.

România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara
România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara

A început numărătoarea inversă până la intrarea României în spațiul Schengen aerian și maritim. În noaptea de sâmbătă spre duminică se vor schimba regulile, iar autoritățile fac ultimele pregătiri.