The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca

The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca

Street FOOD Festival se intoarce acasa la Cluj-Napoca dupa 4 editii de mare succes in 2017. Oradea, Iasi, Sibiu si Arad au fost primele orase care si-au deschis apetitul pentru turneul culinar care a oferit celor peste 180.000 de gurmanzi.

In perioada 6 - 9 Iulie 2017 Cluj-Napoca va fi gazda celui mai mare Street FOOD Festival din Romania cu peste 60 de vendori, sute de retete si activitati tematice.

Aleea Stadionului se va transforma intr-o bucatarie imensa unde Chef Foa si cei peste 60 de bucatari vor pregati retete savuroase. Gurmanzii si nu numai sunt invitati sa se bucure de o experienta completa care va include atat preparate delicioase cat si activitati tematice. In fiecare zi publicul se va putea delecta cu filme, concerte outdoor, va putea cunoaste Chefi celebri in cadrul conferintelor Meet&Greet, in timp ce mezinii familiei se vor putea distra la kids zone. Racoritoarele vor fi si ele prezente pentru a intregi peisajul unei relaxari de vara, iar zonele special pregatite din festival vor fi gata pentru a-si intampina pofticiosii.

Vedeta festivalului, mancarea, va depasi limitele imaginatiei gurmanzilor si va pune la teste savuroase papilele gustative cu influente din intreaga lume. Burgerii suculenti vor face echipa cu preparatele cu specific mexican, italienesc, nemtesc, asiatic, spaniol si, alaturi de un desert apetisant vor construi un meniu de neratat. Preparatele vor putea fi servite intr-o atmosfera relaxanta alaturi de prieteni in zonele special amenajate alaturi de muzica live, cinema outdoor sau, de ce nu, la conferintele Meet&Greet unde vor avea sansa de a cunoaste povestile unor chefi renumiti pentru activitatea din bucatarie precum: Antonio Passarelli, Catalin Jernoiu, Paul Siserman, Horia Simon, Marius Muresan, Nicu Craciun sau Alexandru Rada.

De asemenea, publicul se va putea implica si in activitatile sociale initiate in cadrul festivalului: colectarea selectiva a resturilor alimentare si a uleiului folosit, dar si in cadrul campaniei Share a Meal, prin care se vor putea dona portii de mancare ce vor fi duse mai departe la adaposturile pentru oamenii nevoiasi si la centrele pentru copii.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Asadar, gurmanziI, sunt asteptati in perioada 6 - 9 Iulie pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca la cel mai mare Street FOOD Festival de pana acum. Cei care vor sa afle ami multe detalii pot descarca aplicatia oficiala si sa verifice website-ul: www.streetfoodfestival.ro si pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/ pentru a descoperi intregul program Street FOOD Festival Cluj-Napoca.

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days
Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days

Centrul pentru Dialog European si Diplomatie Culturala, organizeaza în perioada 18-20 august cea de-a patra editie a festivalului Transylvania History Days, eveniment ce va avea loc pe malul Somesului, la vest de podul Garibaldi.

UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti
UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti

Universitatea Babes-Bolyai isi va deschide miercuri, 12 iulie 2017, portile pentru absolventii de liceu candidati la statutul de student. admitere.ubbcluj.ro/ro/licenta/taxe_scolarizare/

O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!
O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!

ZARACATAN este un spectacol de echitatie unic in Romania, un show in care artisti de nivel international combina numere de dresaj, gimnastica artistica, acrobatii, sarituri peste obstacole si teatru.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.