Horoscop 7 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță un moment de răscruce pe plan sentimental

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu o surpriză plăcută. Se petrec multe lucruri în mod spontan și o să fim în priză, s-avem un gest, un cuvânt de răspuns celor care ne solicită și vor să ne mulțumească. 

Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovadă de un rafinament al gândirii, o intuiție aparte.

Horoscop 7 aprilie 2024 - BERBEC

Invitațiile curg, agenda e încărcată și o să vă bucurați de revederea unor oameni care-au absentat din motive diferite și acum vă faceți program comun.

Vesti bune, oameni de treabă care vă scot la plimbare și puteți face cunoștință cu lume nouă, care o să tot fie în preajma voastră.

Horoscop 7 aprilie 2024 - TAUR

O ieșire în doi ar pune capăt unor neînțelegeri și v-ar ajuta să-l susțineți și mai mult pe celălalt, să vă armonizați și puteți deveni un cuplu pe viață.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Poate preferați să-i chemați pe prieteni pe la voi, să le gătiți ceva și să povestiți ce ați mai făcut.

Horoscop 7 aprilie 2024 - GEMENI

Se adună prietenii și poate vă repeziți în alt oraș, că o fi un eveniment festiv pe-acolo și o să faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni partener de viață, dacă nu aveți.

E o nuntă, sau or fi o aniversare, un botez și o să faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni partener de viață, dacă nu aveți.

Horoscop 7 aprilie 2024 - RAC

O invitație de onoare la o nuntă, sau poate o fi un botez, și o să fie o atmosferă pe gustul vostru, că sunt oameni pe care-i cunoașteți de o viață și o să fie bucurie mare.

E cineva care vă face o surpriză și vă invită la un concert, la un meci, și o să mai uitați de stres.

Horoscop 7 aprilie 2024 - LEU

Poate vă iau prietenii cu mașina, cu trenul ca să plecați pentru câteva ore într-o plimbare în afara orașului, că e un moment festiv de la care nu vreți să lipsiți.

Se poate să primiți o veste bună de la cineva care v-a rezolvat o chestiune care ține de profesie și o să fie cu succes.

Horoscop 7 aprilie 2024 - FECIOARA

Poate fi momentul vostru de răscruce în plan sentimental și să luați o decizie legată de căsătorie, să se-ntample și acest lucru, dacă n-ați legalizat relația.

Poate vă invită la masă niște rude din alt oraș, și o să vă facă plăcere să vă duceți în plimbare pân-acolo.

Horoscop 7 aprilie 2024 - BALANȚA

O întâlnire semnificativă și o să știți încotro se-ndreaptă relația voastră că, practic , sunteți la un pas de căsătorie dar, totuși, vi se pare cale lungă pân-acolo.

E posibil să întâlniți la o reuniune mondenă pe cineva care să rezoneze cu stilul vostru și să deveniți de cuplu. După care, mai vedeti.

Horoscop 7 aprilie 2024 - SCORPION

Sunt evenimente atrăgătoare prin oraș și poate faceți un tur de orizont să atingeți și acele obiective care să vă stârnească interesul și să fie deconectant, după o săptămână încărcată.

Poate ieșiți la un tête-à-tête ca să dați refresh relației că ați fost tot timpul acaparați de problemele de serviciu.

Horoscop 7 aprilie 2024 - SĂGETĂTOR

O să vă consultați cu ai voștri în privința schimbărilor de pe-acasă și o să vedeti ce zic și ei, ce-și doresc și poate faceți planuri și de 1 mai, de Paște.

Vă place că sunteți curtați, dar o să fiți selectivi, că nu vă lăsați pe mâna oricui, și o să alegeți o persoană cu care să fiți compatibili.

Horoscop 7 aprilie 2024 - CAPRICORN

E un grup care vă ia pe sus să-l sărbătoriți pe unul dintre voi și o să vă bucurați de veștile care o să vă treacă pe la urechi, că vă pot fi de folos în afaceri.

Poate le faceți cinste prietenilor, rudelor, că ați avut un succes, fie la serviciu, fie în familie s-a petrecut ceva și se cere sărbătorit momentul.

Horoscop 7 aprilie 2024 - VĂRSĂTOR

O ieșire în colectivitate v-ar fi de folos și altora, dar și vouă, că vi se revelează un adevăr pe care nu l-ați intuit, și poate o să aveți un interes comun de-aici încolo.

Se poate să vă exprimați un punct de vedere în public și să găsiți adepți, să deveniți un purtător de cuvânt într-un domeniu anume.

Horoscop 7 aprilie 2024 - PEȘTI

E o sărbătoare, o să vă întâlniți cu niște oameni care au un motiv serios să adune prietenii, și poate se căsătoresc, ori botează un copilaș.

Poate-o să contribuiți la o strângere de fonduri ca să-i scoateți dintr-un impas pe niște oameni și o să fie cu folos, o să vedeți.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar
Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar

Horoscop 31 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. Or să ne iasă pasiențe și o să ne putem deplasa, să ajungem la mare, la munte, la prieteni, la rude și să dăm refresh pe toate planurile.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.