Horoscop 20 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care hotărăște azi dacă vrea să se căsătorească anul acesta sau nu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de desecretizări. Or să iasă la iveală niște adevăruri care să ne liniștească și să ne facă sa înțelegem mai bine ce avem de făcut.

Vibratia zilei este 2 și s-avem un umăr pe care să ne sprijinim.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - VĂRSĂTOR

Se poate să aveți o relație și să știți încotro s-o apucați, că sunt prieteni care vă invită peste tot prin oraș, prin țară și o să faceți un tur de forță să treceți pe la toți.

Apare cineva care se poate să vă fascineze și să începeți o relație care să vă completeze, frumos, sufletește.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - PEȘTI

Poate plecați cu grupul pe undeva și o să vă bucurați de o preocupare comună care să vă ajute să descărcați tot stresul acumulat, să puteți funcționa la parametri de top.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Poate vi se cere să vă implicați într-o echipă sportivă, ori poate pe copii îi duceți acolo unde le place cel mai mult - la patinoar.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - BERBEC

O să cheltuiți cu ușurință niște bani când vine vorba despre ai voștri, îi duceți într-o stațiune de agrement și o să vă petreceți timpul practicând un sport înăuntru, sau afară.

Se poate să vă duceți la un eveniment festiv, poate se căsătoresc niște cunoscuți, sau e o gală, poate fi un concert.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - TAUR

Se poate să aflați abia acum ce se întâmplă cu acel cineva care n-a mai dat un semn de viață și să vă vedeți după ce ați făcut o pauză cam lungă de relație.

O să vă bucurați de vizita cuiva care nu s-a putut uita și face încă o încercare să vă cucerească. Și o să vreți și voi.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - GEMENI

O să vă întoarceți buzunarele pe dos ca să luați ce e nevoie pentru o plecare și să nu cumva să fie ceva pe care și-l dorește partenerul de cuplu și voi să nu-l i-l cumpărați.

Poate ieșiți la cafea să să vorbiți deschis cu partenerul de cuplu să stabiliți care sunt obiectivele acestui an și dacă alegeți căsătoria, sau nu.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - RAC

E cineva care încearcă de multă vreme să vă cunoască, dar nu v-ați nimerit la program și acum se poate să plecați într-o excursie împreună.

Poate vă duceți la o aniversare, o nuntă, un botez și o să revedeți oamenii de care v-a fost dor.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - LEU

Sunt chestiuni de familie care se cer luate în discuție și rezolvate și o să vă puneți de acord după ce o să dezbateti subiectele respective ca să nu se creeze discordie în relație.

Poate alegeți o variantă de relaxare în locul alteia mai zgomotoasă, cum ar fi să vă duceți la spa și nu la discotecă.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - FECIOARĂ

Vă așteaptă cineva undeva prin țară și n-o să vă lăsați doriți, o să faceți tot posibilul să ajungeți pân-acolo și dacă o să vă simțiți și bine o să mai rămâneți o zi, două.

E cineva care speră să primească atenția voastră și o să evaluați, șansele de a fi împreună și șanse chiar sunt.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - BALANȚĂ

Poate-i chemați pe la voi pe veri, că dați o petrecere și v-ar prinde bine tuturor să alternați treburile gospodărești cu plimbarea, distracția.

O să vă dați întâlnire cu cineva care vrea să petreceți o parte din timpul liber împreună că împărțiți aceleași preocupări, hobbyuri.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - SCORPION

O să vă coopteze niște prieteni să vă duceți la un spectacol, poate e și vreun târg în oraș, sunt mondenități la care vă doriți să fiți și voi de față.

O să dați zor să vă terminați treburile curente ca să vă duceți la plimbare că vreți să vă limpeziți creierii.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - SĂGETĂTOR

Vă invită familia la o gustare, să puneți la cale un eveniment care va avea loc în curând și o să vedeți cu ce contribuie fiecare că vrei să fie la înălțime.

O să apară în carne și oase acea persoană cu care ați fi vorbit doar în rețelele de socializare și abia acum e posibilă și întâlnirea.

Horoscop 20 ianuarie 2024 - CAPRICORN

E rost de distracție, dacă reușiți să vă sustrageți de la niște treburi gospodărești pe care le pot face și ceilalți membri ai familiei, că nu trebuie să faceți voi totul.

O să scoată cineva la plimbare și poate vă faceți alți prieteni, vă extindeți și aria de influență, și o să fie o expansiune.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar
Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar

Horoscop 31 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. Or să ne iasă pasiențe și o să ne putem deplasa, să ajungem la mare, la munte, la prieteni, la rude și să dăm refresh pe toate planurile.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.