Horoscop 14 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au parte de o surpriză

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 14 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi destul de bună. O să ştim cum să abordăm o situaţie ca să obţinem efectul scontat pentru obiectivele noastre şi succesul n-o să ne ocolească.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem curaj să rostim un adevăr.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

 

O să reglaţi situaţia şcolară, poate le rezolvaţi copiilor o problemă delicată, legată de studiu, profesori. Sunt lucruri pe care le-aţi început de multă vreme şi pe care-abia acum le puteţi finaliza şi să treceţi la următorul nivel, să fie un progres vizibil.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Poate că o să vă faceţi timp şi pentru socializare, mai cunoaşteţi lume nouă şi o să vă găsiţi şi voi perechea de suflet. O să va-ngrijiti şi de voi, de cum arătaţi, de sănătate şi o să ieşiţi mai des pe la evenimente ca să consolidaţi relaţiile cu anturajul.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Vin vremuri mai bune pentru voi, fiţi încrezatori şi o să lucraţi ce vă place şi pe bani mai mulţi chiar. Se pare c-o să găsiţi susţinere la cei din jur şi o să daţi gata toate problemele care erau pe lista de aşteptare şi o să scăpaţi de nişte stresuri.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

O să luaţi poate mai mulţi bani şi o să vă oferiţi atât vouă, cât şi alor voştri mici răsfăţuri, şi să vă crească stima de sine. O să vă pregătească o surpriză partenerul de cuplu şi va scoate la plimbare într-o staţiune turistică, în week-end şi o să vă prindă bine schimbarea.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

 

Poate abia acum vă faceţi timp să daţi pe la prietenii care locuiesc fie prin ţară, fie în străinătate, undeva, şi o să fie un respiro. Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveaţi de gând şi o să vă luaţi nişte lucruri utile pentru casa, poate pentru c-o s-aveţi, în curând, nişte musafiri mai simandicoşi, te pomeni.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

 

Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie vine din nou să vă convingă să fiţi împreună, ca să profitaţi de o a doua şansă. O să duceţi munca de lămurire cu cineva care vrea să vă dea de lucru, după cum crede de cuviinţă, dar o să vă impuneţi şi voi punctul de vedere, să fie totul echitabil.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 TAUR

 

Vă revin nişte drepturi băneşti dintr-o colaborare, şi o să vă descurcaţi altfel cu banii, poate-i puneţi deoparte pentru ceva special. Poate abia acum bateţi palma pentru o afacere demarată prin septembrie, octombrie şi o să meargă treaba destul de bine, o să câştigaţi bani frumoşi.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

 

Relaţia de cuplu avansează cu paşi repezi spre o căsătorie în care chiar credeţi, că aţi atins acea maturitate, în sfârşit. E posibil s-apara cineva care să vă coopteze într-o activitate care să vă stimuleze creativitatea şi să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 RAC

 

Se poate să faceţi o curăţenie generală şi să aruncaţi tot ce nu mai folosiţi şi să luaţi lucruri noi - în schimb -, şi de bună calitate. Se poate să lucraţi ceva în particular şi să fie un proiect de viaţă personală care să se dezvolte treptat, şi să devină o activitate permanenta, de-ntreținere.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 LEU

 

Poate-o să primiţi o invitaţie la o megapetrecere, e posibil să vi se propună să deveniţi naşi de cununie, sau de botez pentru nişte oameni dragi. Apare cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să vă gândiţi serios la căsătorie, poate vă doriţi şi copii, vă luaţi şi casa.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Se poate să intre la plata un proiect bănos şi să vă şi înfruptaţi din suma asta consistentă, să vă luaţi tot felul de lucruri după care tânjeaţi. Vi se vor semna nişte acte, o să primiţi şi un calificativ de top de la şcoală, sau or fi evaluările de la serviciu, poate luaţi parte la o preselecţie şi o să fiţi câştigători.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2019 BALANŢA

 

E posibil să câştigaţi nişte bani în plus la salariu şi să vă permiteţi un alt standard de viaţă. Vă mobilizaţi uşor să-ncepeti ceva care să vă scoată în lumina reflectoarelor şi să vă consolidaţi imaginea, poziţia pe firmament, să căpătaţi un bun renume.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 13 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii primesc o mărire de salariu
Horoscop 13 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii primesc o mărire de salariu

Horoscop 13 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Avem energie şi bunăvoinţa să facem tot ce ne-am propus, poate ne mai ajută şi cei din jurul nostru şi o să ajungem cu bine la linia de sosire.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.