(P) Top 10 cadouri de Crăciun la care copiii râvnesc în 2019

advertorial

Dacă vei ruga o sută de copii să facă o listă cu darurile pe care și le doresc de Crăciun, vei obține tot o sută de liste diferite.

Totuși, o parte dintre elemente vor fi, întotdeauna, comune. De ce? Este simplu: fiecare an aduce trendurile sale în materie de jocuri, cărți, jucării și gadgeturi. În plus, sunt lucruri care îi fascinează pe cei mici, indiferent de trecerea timpului.

Dacă ai copii și nu știi încă ce să le așezi sub brad sau în familia ta se află mulți prichindei ce își așteaptă cu nerăbdare cadourile, inspiră-te din lista de mai jos și nu vei avea cum să dai greș!

Top 10 cadouri dorite de cei mici de Crăciun în 2019

Optează pentru cadouri educative, amuzante sau ideale pentru a fi descoperite alaturi de prietenii de joaca si de familie! Iată prppunerile noastre:

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

1. Plastilină colorată sau nisip kinetic, cu forme și accesorii incluse

Un set de plastilină nu numai că reprezintă o distracție enormă pentru cei mici, dar îi ajută și să își dezvolte creativitatea. Chiar dacă, în prezent, pare că toți prichindeii sunt atrași numai de tehnologie, aceștia vor fi fascinați de materiale din care pot construi personaje, obiecte și povești.

Dacă plastilina nu este o noutate pentru copilul tău, optează pentru un set de nisip kinetic. Cu siguranță, va fi cadoul său preferat de anul acesta!

2. Un set de piese Lego

Niciun copil nu ar spune nu unui set imens de Lego, din care poate construi absolut orice dorește. Fie că destinatarul este un băiețel sau o fetiță, preșcolari sau chiar elevi, cu toții vor adora piesele versatile și colorate.

Poți cumpăra atât piese separate, cât și seturi de piese speciale, tip puzzle, care formează anumite obiecte sau construcții.

3. Un ceas cu personajul fictiv favorit

De Craciun majoritatea copiilor vor cadouri inspirate de eroii lor preferati. In plus, copiii au tendința de a copia adulții din jurul lor, dorindu-și toate lucrurile specifice acestora. Foarte mulți prichindei își doresc să aibă un ceas de mână, pe care să îl poarte la grădiniță sau la școală.

Fără îndoială, știi deja ce preferințe are micuțul tău, așa că mergi la sigur!

4. Seturi de picnic, bucătărie sau supermarket

După cum ai aflat, cei mici adoră să se joace „de-a adulții”, mulți dintre ei visând la mini bucătării cu ustensile de gătit, case de marcat ca la supermarket, ateliere de reparat mașini sau alte activități ce par foarte atractive la vârsta lor.

Acest tip de cadou nu numai că îi va ține ocupați ore întregi, dar îi va ajuta pe micuți să joace diverse roluri, să descopere lumea și să își găsească pasiunile.

5. O hartă interactivă a lumii

Un alt cadou minunat pentru copiii de orice vârstă este o hartă interactivă a lumii. Astfel, interesul lor pentru geografie și lume va crește, fiind din ce în ce mai interesați să descopere cât mai multe locuri și culturi noi.

Mai mult, își vor putea marca pe hartă locurile în care au fost deja, ca într-un portofoliu colorat și atractiv.

6. Boardgames pentru seri cu prietenii

Dacă puștiul tău este ceva mai mare, dăruiește-i unul sau mai multe dintre cele mai populare jocuri pe tablă ale momentului. Optează pentru Catan, Saboteur, Jenga, Activity sau alte preferate de-ale copilului tău.

Aceste daruri îl vor motiva să petreacă mai mult timp cu prietenii săi, să socializeze, să își dezvolte spiritul competitiv și să învețe reguli de fairplay.

7. Jocuri video

Cu siguranță, și prichindelului tău îi plac la nebunie jocurile video. Fie că este vorba despre cele de tip shooter, fotbal, mystery sau de strategie, fără îndoială că așteaptă lansarea celei mai noi producții pentru XboX sau Play Station.

8. Cărți din aria lui de interes

Unii copii citesc mai mult decât alții, dar acest lucru nu înseamnă că restul nu sunt interesați de lectură. Este posibil ca micuțul deja să aibă pe lista cu dorințe câteva titluri precum „Jurnalul unui puști”, povești SF sau chiar beletristică modernă și contemporană.

Dacă nu știi ce să alegi, caută în librării secțiunea Bestsellers și alege un titlu captivant!

9. Haine și accesorii cool

Dacă ești părinte de adolescent, s-ar putea ca acesta să aibă cu totul alte dorințe față de cei mai mici. După 12-14 ani, micii adulți râvnesc la haine cool, de la brandurile celebre, pantofi sport în trend sau accesorii precum borsete, rucsaci și șepci.

Dacă ai o fată pasionată de machiaj, o paletă cu farduri pentru pleoape și un ruj nude o vor face extrem de fericită!

10. Experiențe

Dacă la capitolul „lucruri materiale” ai putea da greș, experiențele nu se uită niciodată! Oferă-i copilului bilete la concertul trupei sale favorite, la acel nou film pe care vrea să-l vadă cu prietenii sau chiar o excursie într-un loc pe gustul său!

În final, încearcă să ceri mici indicii, fără ca puștiul să descopere intențiile tale. Folosește-te de ceea ce știi despre el și vei alege întotdeauna un cadou potrivit!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.