Mesaje de Anul Nou 2024. Urări și SMS-uri de „La mulți ani!” pentru Revelion 2024

Mesaje de anul nou
Shutterstock

De Anul Nou unul dintre obiceiurile românilor este cel de a trimite mesaje și urări celor dragi și cunoscuților. Dacă ești lipsit de inspirație, îți prezentăm o listă de mesaje de Anul Nou din care să te inspiri. 

Dacă nu aveți inspirație pentru a compune un mesaj de Revelion puteți alege unul din lista de mai jos.

"Cu sufletul plin de recunoștință, îți doresc un An Nou presărat cu bucurii, sănătate și împliniri! La mulți ani!"

"Sărbători fericite alături de cei dragi! Anul 2023 să-ți aducă zâmbete, momente speciale și mult noroc pe drumul vieții!"

"Fie ca Noul An să fie ca un tablou alb pe care să pictezi cele mai frumoase amintiri. La mulți ani cu bucurii și realizări!"

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

"Îți doresc să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite și 365 de zile pline de iubire și prosperitate! La mulți ani cu dragoste!"

"În noaptea dintre ani, lasă trecutul în urmă și deschide-ți inima pentru bucurii noi. Un An Nou plin de speranțe și reușite să ai!"

"Fie ca noul început să-ți aducă oportunități nenumărate și realizări remarcabile. La mulți ani cu optimism și încredere în viitor!"

"În prag de An Nou, îți urez ca fiecare zi să fie un dar prețios și fiecare noapte să aducă liniște în sufletul tău. Sărbători fericite și un An Nou plin de lumină!"

"Cu dragoste și căldură în inimă, îți transmit cele mai frumoase urări de Anul Nou. Fie ca fiecare moment să fie un motiv de bucurie și mulțumire!"

"Încheie anul cu zâmbetul pe buze și deschide ușa noului cu inima plină de speranță. La mulți ani cu fericire și împliniri pe măsură!"

1"Sărbători fericite alături de cei dragi! Îți doresc un An Nou plin de râs, iubire și aventuri frumoase. La mulți ani cu entuziasm și optimism!"

"În noaptea de Revelion, privește în stele și fă-ți dorințe mari. Fie ca acestea să se împlinească în noul an care vine. La mulți ani cu magie și visuri frumoase!"

"Cu gândurile noastre cele mai bune, să întâmpinăm noul an. Fie ca acesta să-ți aducă izbânzi, succese și clipe de neuitat. La mulți ani cu bucurie în suflet!"

"La început de an, îți doresc să fii stăpân pe propriul destin și să-ți atingi toate obiectivele. Să ai un An Nou plin de realizări și satisfacții!"

"Cu inimă deschisă și suflet luminat, să întâmpinăm noul an. Fie ca acesta să-ți aducă liniște, iubire și reușite în toate. La mulți ani cu speranță și optimism!"

"Încheiem un capitol și deschidem altul cu speranța că va fi plin de bucurii și succese. La mulți ani cu dragoste și prosperitate în noul an!"

Mesaje de Anul Nou pentru familie

„Dragii mei părinți vă doresc ca Noul An să vă fie presărat cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături mereu!”

„Gândește-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poți să treci prin această poartă și să iei cu ţine numai lucrurile bune și apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile și supărările să nu te poată urma. La mulți ani!”

„Să prinzi aripi pentru a trece cu ușurință peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos și bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzații tari tot anul! La mulți ani!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite"!

„Fie ca iubirea, înțelepciunea, încrederea și generozitatea să vă călăuzească pașii în Noul An! La mulți ani!”

„Dacă toată lumea îți dorește că această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări, astfel încât acest nou an să îți umple sufletul de voie bună!”

„În noaptea dintre ani te invit sub o crenguță de vâsc să ne punem aceeași dorință și să o facem să se împlinească în anul ce vă urma. Accepți invitația?”

„Deschide-ți inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să iți pătrundă în suflet. Pășește cu speranță și încredere și nu uita că cineva se vă gândi în miez de noapte la tine și îți va dori toată fericirea din lume!”

„Dragă mamă, în prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet îți doresc să ai parte de zile minunate și de un an nou mai bun!”

„Tată bun, mamă iubită / Azi e ziua potrivită / Să vă spun ce vă doresc / Să v-arăt cât vă iubesc/  Vă doresc întâi de toate /  Un an nou cu sănătate / Voie bună, trai ușor bucurie și mult spor/ La mulți ani”

„Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poți să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secundă din Anul Nou alături de mine. La mulți ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani"!

„Viață mea ar fi goală fară tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit, scumpo!” „Gânduri bune fug spre voi, sănătate și noroc! Sărbători fericite și un an nou de poveste! La mulți ani!”

Urări de Revelion pentru prieteni

„Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepțional!”

„Sărbători fericite alături de cei dragi! Anul 2023 să fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, sănătate, fericire și noroc!”

„În fiecare picătură a șampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase și călduroase gânduri! Un an minunat!”

„Anul care vine să iți aducă speranța unui nou început, energia necesară pentru a-ți împlini toate obiectivele și înțelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ți le oferă.”

„Îți doresc ca în anul 2023 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăție, 8760 ore de înțelepciune, 525600 minute de distracție și în final 31622400 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubești!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să iți aducă liniște sufletească, mult noroc și iubire! Un An Nou cât mai bun alături de cei dragi și apropiați sufletește. La mulți Ani!”

„Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Sărbătoarea de Anul Nou să vă aducă bucurii și împliniri! La mulți ani!”

„În anul care vine îmi doresc să am alături numai persoane fericite. Ştiu că dorință mi se vă împlini și mai știu că meriți să fii fericit(a). Hai să ne bucurăm împreună de anul ce vine într-o atmosferă plină de armonie și iubire! La mulți ani!”
 
Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

„La mulți ani! Să ai un an de speranțe, victorii, realizări și cadouri valoroase. Lasă luminile de pe brad să-ți călăuzească nopțile, iar după, să-ți aducă numai zile însorite!”

„Iți doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbești din Iunie până în Noiembrie, și să te bucuri în Decembrie. La mulți ani!”

„Noul an să te surprindă cu clipe frumoase trăite alături de cei dragi și să iți aducă liniștea sufletească de care ai nevoie. La mulți ani!”

„Sărbători fericite alături de cei dragi! 2023 să fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, sănătate, fericire și noroc!”

„Închide ochii și pune-ți o dorință! Am auzit că de Anul nou orice vis poate deveni realitate și sper să ți se întâmple și ţie! La mulți ani fericiți!”

Mesaje de Revelion pentru colegi

„Sper ca anul care vine să-ți aducă numai zile albe și frumoase că zăpada de pe brazi. La mulți ani!”

„Îți urez un An Nou plin de fericire și liniște sufletească! La mulți ani!” „Anul Nou să iți aducă sănătate și puțină muncă. Să fi bună și iubită și să ai viață fericită și mulți bani!”

„La mulți ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!”

„Cățeluș cu părul creț, să ai jeep-ul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madonna că vecină. O lopată pentru bani, la anul și La Mulți Ani!”

„Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărțit cu cei apropiați. La Mulți Ani și un An Nou cât mai bun!”

„Noul an să vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire și nu în ultimul rând sănătate!”

„Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorințele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Să ai un nou așa cum ai visat!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite! La Mulți Ani!”

„Descoperă, învață cu adevărat să crezi în frumos, trăiește sentimentul de împreună, alături de cei dragi. Un An Nou deosebit!”

„Trăiește o poveste de iarnă, cu fulgii care cad necontenit. Ascultă-ți vocea sufletului și încălzește-i pe cei dragi cu iubire. Sărbători fericite și un An Nou mai bun!”

„Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Iți doresc o viață împlinită și fericită! La mulți ani!”

„Vine un uragan de fericire, dragoste și liniște cu urarea, ca anul 2023 să-ți aducă toate aceste lucruri. La mulți ani!”

„Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiți să iei cu tine: voia bună, lumină în gând și veselia de altădată!”  

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Ce văd și ce aud oamenii înainte să-și dea ultima suflare. „Este fascinant”
Ce văd și ce aud oamenii înainte să-și dea ultima suflare. „Este fascinant”

Conform culturii populare, atunci când o persoană este pe cale să moară, vede o lumină puternică și poate aude vocile celor dragi.

Cum s-a schimbat viața unei femei bolnave de cancer după ce a decis să se mute în „zona albastră” din Costa Rica
Cum s-a schimbat viața unei femei bolnave de cancer după ce a decis să se mute în „zona albastră” din Costa Rica

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se căsătorească în Costa Rica, nu aveau nicio idee că vor ajunge să se mute acolo câțiva ani mai târziu.

Ouăle brune vor dispărea din magazine. ”Nu vor mai fi deloc”
Ouăle brune vor dispărea din magazine. ”Nu vor mai fi deloc”

Ouăle brune vor dispărea în câțiva ani din magazine, iar primul pas a fost făcut de cea mai mare economie a Europei. Crescătorii germani au anunțat că nu vor mai livra ouă brune, în condițiile în care ouăle albe sunt mai ieftin de obținut.

 

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.