(P) Caravana “Zambeste Romania”, din nou la drum! Cu ce surprize te asteapta Capitanul Aquafresh, pe 2 si 3 iulie, la Sibiu

×
Codul embed a fost copiat

In aceasta vara, Aquafresh®, Sensodyne® si parodontax®, dau drumul caravanei “Zambeste Romania”, care are ca obiectiv oferirea de solutii si programe educationale, in vederea imbunatatirii sanatatii orale in randul romanilor.

Caravana se desfasoara in perioada 18 iunie – 7 august, in 8 orase din tara, aducandu-le romanilor “programul Rabla” pentru periuta de dinti, prin care le ofera posibilitatea de a-si inlocui periutele uzate. Totodata, participantii pot afla si informatii specifice despre igiena orala, personalizate pe anumite tipuri de afectiuni.

Studiile comandate de GSK arata ca 1 din 3 romani sufera de sensibilitate dentara, ceea ce inseamna ca una din trei persoane simte durere acuta la nivelul dintilor atunci cand consuma alimente dulci, foarte reci sau fierbinti. Iar nevoia de educatie apare tocmai datorita faptului ca acestia, chiar daca recunosc ca au aceasta problema, nu fac nimic pentru a o ameliora si traiesc cu aceasta senzatie de disconfort de fiecare data cand beau cafea sau bauturi reci. Afectiunile raman, astfel, netratate si se pot agrava in timp.

Caravana nationala ‘Zambeste Romania’ reprezinta o solutie integrata, creata ca raspuns la nevoile consumatorilor, asa cum le-am observat de-a lungul anilor”, a declarat Helen Tomlinson, General Manager, GSK Consumer Healthcare, Romania si Balcani. „Un studiu realizat anul acesta in randul consumatorilor arata ca 72% dintre romani au probleme dentare. Desi alarmanta, aceasta valoare arata o imbunatatire fata de 2012, anul lansarii campaniei ‘Zambeste Romania’, cand 80% dintre respondenti2 au declarat ca au astfel de probleme. Daca in 2012, sapte din zece consumatori aveau carii, astazi numai cinci din zece mai au aceasta problema. Asadar, eforturile noastre de a le reaminti oamenilor ca igiena orala este importanta pentru sanatatea lor au avut efect, iar acest lucru ne incurajeaza sa continuam investitia in programe de educare. Ne propunem ca si de aceasta data sa interactionam direct cu cat mai multi oameni de toate varstele si sa venim in ajutorul lor cu informatii utile despre igiena orala", a mai adaugat aceasta.

Capitanul Aquafresh, personajul principal al campaniei din 2016, va recruta 50.000 de Agenti 00Carii - consumatori de toate varstele care isi propun sa urmeze cei trei pasi ai ingrijirii orale:

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

• Se spala pe dinti de doua ori pe zi
• Merg la medicul dentist in mod regulat
• Adopta o dieta sanatoasa si echilibrata

Pe 2 si 3 iulie, ne vedem la Sibiu, in Parcarea Stadionului, unde membrii Caravanei vor propune consumatorilor activitati interactive, programe educationale, dar si multe surprize si premii.

Totodata, participantii vor primi revista de benzi desenate Capitanul Aquafresh si Agentii 00Carii in misiunea “Zambeste Romania”, precum si produse de ingrijire orala si consultatii gratuite in cabinetele stomatologice inscrise in campanie.

Caravana “Zambeste Romania” face parte din campania “Zambeste Romania”, ajunsa la a 5-a editie. Pe parcursul anilor anteriori, campania a avut aproximativ 120.000 de beneficiari directi: au participat la programe educationale si au primit produse de ingrijire orala peste 40.000 de copii din mediul urban, 3.000 de copii si parinti din mediul rural si peste 35.000 de viitoare mamici; 1.500 de copii din mediul rural au beneficiat gratuit de tratamente dentare prin parteneriatul cu Salvati Copiii si peste 30.000 de romani au primit gratuit periute de dinti noi in schimbul celor vechi; in plus, sute de romani au mers la consultatii gratuite in cabinetele stomatologice inscrise in campanie.
 

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
(P) Îți dorești să filmezi alături de Smiley?
(P) Îți dorești să filmezi alături de Smiley?

Tot ce trebuie să faci este să te înscri în competiția Cool Brushing. Vezi mai jos detalii despre pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a intra în concurs și a avea șansa de a filma alături de el.

(P) Caravana
(P) Caravana "Monster Rabla" ajunge pe 22 iulie la Oradea. Cu ce surprize ii asteapta Capitanul Aquafresh pe cei mici

Pe 22 iulie, Caravana "Monster Rabla" si Capitanul Aquafresh poposesc la Oradea, unde ii asteapta pe cei mici cu multe surprize.

Caravana „Monster Rabla” ajunge pe 1 iulie la Galati. Capitanul Aquafresh iti inlocuieste periuta
Caravana „Monster Rabla” ajunge pe 1 iulie la Galati. Capitanul Aquafresh iti inlocuieste periuta "monstru" cu una noua

Pe 1 iulie, Caravana "Monster Rabla" si Capitanul Aquafresh sunt la Galati.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.