Vremea continua sa se incalzeasca, temperaturile ajung si la 34 de grade. Cand va reveni canicula

×
Codul embed a fost copiat

Astazi temperaturile continua sa creasca si vom avea o amiaza calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Pe litoral vantul mai are unele porniri; iar dimineata o sa fie mai innorat. Catre seara, la munte revin conditiile de averse.

Vremea in fiecare regiune a tarii
Maximele pleaca de la 26 de grade in depresiuni si ajung la 34 de grade in Campia de Vest. Vedem cum va arata vremea in fiecare regiune si incepem cu Dobrogea si Baraganul. Aici se anunta vreme frumoasa cu mult soare si doar pe litoral mai apara cativa nori dimineata si tot pe litoral vintul se inteti trecator. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua trecuta.

Si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei va continua sa se incalzeasca. Atmosfera va fi insorita toata ziua si doar spre seara, in zona de munte ar putea sa vina cateva averse.

In nordul Moldovei si in Bucovina se anunta o zi foarte frumoasa: soare, cativa nori de vreme buna si temperaturi putin mai mari ca cele de ieri. Pe la munte, in orele serii pot sa vina cateva ploi sporadice.

In nordul Transilvaniei si in Maramures, soarele va straluci nestingherit, se mai incalzeste si vremea va deveni calduroasa. Dupa-amiaza se vor inregistra pina la 32 de grade Celsius.

Citește și
grindina
Vijelii, canicula si din nou vijelii in mai multe zone din tara. "Nu mai stiam unde sa fugim, unde sa ne adapostim"
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

In tinuturile vestice, atmosfera va fi insorita; totusi in zonele mai inalte apar ceva conditii de ploaie la apropierea serii. Temperaturile, mai ridicate decat in celelalte regiuni, ajung pe la 34 de grade.

In centrul Romaniei este mai racoare acum dimineata; insa temperaturile urca rapid si la amiaza ajung la 32 de grade in vestul provinciei. La munte, tot spre seara vor veni ploi izolate dar pina atunci avem timp frumos peste tot.

In sud-vestul tarii, se anunta soare si atmosfera placuta si doar in zonele inalte asteptam cateva averse, spre sfirsitul zilei. Se incalzeste si pe aici, iar maximele urca spre 33 de grade.

Si in sudul tarii asteptam vreme frumoasa si temperaturi in crestere. Dupa prinz vor fi in jur de 33 de grade Celsius in Lunca Dunarii.

In Bucuresti, astazi se mai incalzeste putin. Se vor atinge 31, poate 32 de grade, la umbra; soarele va straluci nestingherit si vantul abia va adia.

Si la munte gasim soare, vreme buna si temperaturi in crestere. Totusi, spre seara, e posibil sa vina o ploaie rapida, de vara.

Vremea se incalzeste si la malul marii. Temperaturile urca pana la 29 de grade; vantul mai are unele porniri si imprastie norii; dar apa marii ramane destul de rece.

Vremea in urmatoarele 3 zile
Astazi avem soare, vreme calduroasa si ceva conditii de ploaie, in zonele montane, pe inserat. Maine se face si mai cald; iar in vest si sud-vest apare canicula. Aversele vin catre seara pe la munte si cu totul izolat in regiunile deluroase. Vineri: soare arzator, caldura mare in toata tara si canicula in vest si sud-vest. Creste si disconfortul termic si doar la munte sunt sanse pentru o ploaie racoroasa. Sambata va fi si mai rau. Canicula va cuprinde vestul si sudul tarii; dar poate aparea si in celelalte zone si atmosfera va fi sufocanta. Spre seara, in zonele montane, in vest, nord si centru apar averse sporadice.

In Bucuresti, maine incalzirea vremii continua, vor fi 32-33 de grade cerul va fi senin si vântul domol. Vineri avem vreme foarte calda cu cer curat si vânt slab. Sambata se anunta vreme canicularã cu 36 de grade in termometre, cer variabil si un vint mai activ.

Si la munte gasim soare, vreme buna si temperaturi in crestere. Maine temperaturile mai salta un pic. Vom avea atmosfera placuta in prima parte a zilei si cateva reprize de averse la apropierea serii. Ziua de vineri ne-aduce vreme frumoasa frumoasa si temperaturi ridicate. Dupa-amiaza apar ceva innorari si s-ar putea sa cada o aversa-doua. Sambata avem inca o zi insorita si calda. Pe inserat vin cateva averse, cu descarcari electrice, dar pe zone restranse.

Vremea se incalzeste si la malul marii. Ziua de maine ne-aduce vreme foarte frumoasa, cu soare, nori putini si briza placuta. Si vineri avem vreme buna. Se insenineaza si se face mai cald: maximele din statiuni ajung pe la 30 de grade. Sambata asteptam vreme calduroasa. Cerul va fi senin, briza activa si se mai incalzeste un pic apa marii.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Potop pe strazile din mai multe orase, in urma ploilor torentiale. Unele sosele au crapat
Potop pe strazile din mai multe orase, in urma ploilor torentiale. Unele sosele au crapat

Vremea capricioasa a schimbat foaia, dupa valul de canicula din ultimele zile, si ne-a pregatit ploi torentiale si vijelii pana joi seara, in mai multe zone din tara.

Vijelii, canicula si din nou vijelii in mai multe zone din tara.
Vijelii, canicula si din nou vijelii in mai multe zone din tara. "Nu mai stiam unde sa fugim, unde sa ne adapostim"

Furtunile si ploile aduse de vara capricioasa au facut stricaciuni in mai multe gospodarii din Neamt si Buzau.

Inundatii catastrofale, in sudul Chinei. 15 oameni au murit, sute de mii au fost evacuati
Inundatii catastrofale, in sudul Chinei. 15 oameni au murit, sute de mii au fost evacuati

Cel putin 15 persoane au murit in sudul Chinei in urma unor inundatii de proportii, iar bilantul continua sa creasca.

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu
Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu

Navele de război ale Marinei SUA au folosit un interceptor de rachete pentru prima dată în luptă în weekend, în timp ce apărau Israelul de un atac iranian fără precedent, scrie Business Insider.

Momentul exploziei violente de la blocul din Craiova. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit. „A bubuit pur și simplu”
Momentul exploziei violente de la blocul din Craiova. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit. „A bubuit pur și simplu”

O acumulare de gaze de la o butelie a provocat explozia de la blocul din Craiova, în urma căreia o femeie a murit și trei persoane au ajuns la spital. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit după deflagrație.