Vremea 13 octombrie 2017: pe creste ar putea apărea lapoviță. Cum va fi vremea în weekend

Ultimul update: Duminica 22 Octombrie 2017 19:33
Data publicarii: Vineri 13 Octombrie 2017 08:14
Categorie: Vremea

Vineri vremea se menţine caldă în sud şi sud-est, iar în rest mai scad puţin temperaturile. Prin nord, centru şi est se mai adună norii şi s-ar putea să lase câţiva stropi. Vom avea maxime de la 15 grade în Bucovina, până la 25 de grade în Lunca Dunării.

În Dobrogea şi în Bărăgan, atmosfera va fi însorită şi doar izolat e posibil să cadă 2-3 stropi de ploaie. Temperaturile vor creşte uşor şi vor fi până la 24-25 de grade Celsius.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, predomină timpul frumos şi ploile dacă apar vor fi întâmplătoare. Maximele termice vor fi comparabile cu cele înregistrate joi.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi destul de bună chiar dacă se mai adună norii din când în când şi mai pot să vină ploi slabe izolate. Pe crestele montane vântul se va înteţi temporar şi tot aici e posibil să fi şi precipitaţii mixte. Temperaturile scad chiar şi cu 4-5 grade faţă de ziua trecută.

Şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş mai sunt şanse să cadă 2-3 stropi de ploaie şi să fie puţină lapoviţă pe crestele montane. Se răcoreşte uşor şi după prânz se vor atinge 18-19 grade Celsius.

Vremea 11 octombrie 2017: se încălzește ușor. Prognoza pe următoarele 3 zile

În ţinuturile vestice, se anunţă soare şi atmosfera plăcută. Vântul mai are unele porniri prin sudul Banatului, iar maximele termice vor ajunge până la 21 de grade Celsius.

În centrul României e posibil să plouă slab, vântul va suflă tare pe crestele montane şi temperatura aerului va fi în scădere.

În sud-vestul ţării se anunţă soare şi atmosfera plăcută. Vântul va avea unele porniri şi se încălzeşte uşor faţă de ziua trecută.

La fel va fi şi în ţinuturile sudice: vreme frumoasă, temperaturi în creştere şi poate câţiva stropi de ploaie prin nordul Munteniei.

Bucureştenii au parte de încă o zi însorită şi caldă, cu 23 de grade la orele prânzului şi vânt un pic mai activ.

La munte găsim vreme destul de bună. Se mai înnorează din când în când şi nu este exclus să vină o ploaie slabă, iar pe crestele Carpaţilor Orientali s-ar putea să apară puţină lapoviţă. Vântul va suflă tare, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali.

Bucureştenii au parte de încă o zi însorită şi caldă, cu 23 de grade la orele prânzului şi vânt un pic mai activ.

Sâmbătă rămânem cu timpul frumos, dar se răcoreşte puţin- vom avea cam 19...20 de grade- dar acestea sunt valori normale pentru mijlocul lunii octombrie.

Duminică se încălzeşte la loc. Maxima ajunge pe la 22 de grade. Nu prea zărim norii, însă vântul va fi în continuare activ.

Ziua de luni ne-aduce soare, atmosfera plăcută şi temperaturi mai ridicate decât în mod obişnuit.

La munte găsim vreme destul de bună. Se mai înnorează din când în când şi nu este exclus să cadă câţiva stropi, iar pe crestele Carpaţilor Orientali s-ar putea să apară puţină lapoviţa. Vântul va suflă tare, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali.

Sâmbătă avem atmosferă schimbătoare şi temperaturi în limitele normale. Ceva condiţii de ploaie apar în zona Orientalilor, iar vântul mai are unele porniri în masivele sudice.

Duminică aşteptăm vreme frumoasă şi în încălzire. Doar în Carpaţii Orientali s-ar putea să plouă puţin, iar vântul se va înteţi în orele serii.

Luni se înseninează în majoritatea masivelor, însă dimineaţa, pe vai şi în depresiuni, apar condiţii de ceaţă.

Vremea 12 octombrie 2017: vreme caldă, cu intensificări ale vântului. Unde va ploua

Vremea 12 octombrie 2017: vreme caldă, cu intensificări ale vântului. Unde va ploua

cod portocaliu, vant, avertizare

Cod portocaliu de vânt puternic, care poate ajunge până la 110 km/h. Avertizarea meteorologilor

Temperaturi modeste, vânt și precipitații, marți. Prognoza meteo până vineri

Informare meteo de vânt puternic şi ninsori. Zonele vizate de avertizare

Ninsori și lapoviță în mai multe regiuni din țară. Prognoza meteo

Vremea 18 februarie. Frig, vânt şi ninsori în toată ţara

Vremea 17 februarie. Iarna revine în noaptea de sâmbătă spre duminică

istock vreme munti

Vremea 16 februarie 2018. Atmosferă închisă, în majoritatea regiunilor

Vremea 15 februarie 2018. Scăpăm de precipitațiile abundente, până duminică

Vremea 14 februarie 2018. Ploi și ninsori în toată țara

Cod galben de viscol pentru 14 județe, până joi. Regiunile vizate

Ninsori abundente de marți seară. Zonele vizate de avertizare

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni