Vremea 11 octombrie 2017: se încălzește ușor. Prognoza pe următoarele 3 zile

Ultimul update: Duminica 15 Octombrie 2017 18:29
Data publicarii: Miercuri 11 Octombrie 2017 08:43
Categorie: Vremea

Miercuri se încălzeşte uşor şi vom avea un regim termic potrivit pentru acest moment al anului. Înnorările persistă în nordul, nord-vestul şi centrul ţării şi o să plouă local în Maramureş, iar prin Crişana, Transilvania şi Bucovina o să picure trecător.

În rest avem soare şi maxime cuprinse între 13 şi 23 de grade Celsius.

În Dobrogea şi în Bărăgan se anunţă soare şi atmosferă plăcută. Temperaturile mai cresc faţă de ziua trecută şi ajung până la 20 de grade

Şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei vremea continuă să se încălzească. Norii vor fi rari iar după prânz se vor înregistra cel mult 20 de grade Celsius.

În restul Moldovei, vor fi înnorări şi câteva ploi prin regiunile nordice dar în rest vremea va fi plăcută. Temperaturile cresc cu 3-4 grade faţă de ziua trecută.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş găsim vreme închisă şi ploi locale. Dimineaţa e posibil să apară ceaţa şi se va încălzi uşor cam peste tot.

Aproape un metru de zăpadă la Vârful Omu. Drumurile care sunt blocate de nămeţi

În ţinuturile vestice va ploua pe arii restrânse în Crişana dar în rest vor alterna înnorările cu perioadele însorite. Vom avea temperaturi mai mari cu 4-5 grade faţă de marți.

În centrul României este frig acum dimineaţa mai ales în zonele depresionare. Înnorările vor fi temporare însă doar izolat pot să vină câţiva stropi de ploaie. Vântul se va înteţi pe crestele montane şi se va încălzi peste tot.

Sud-vestul ţării are parte de soare şi atmosferă plăcută. Tendinţa de încălzire se păstrează şi aici, iar termometrele vor indică cel mult 23 de grade în vestul Olteniei, după ce marţi au fost 15-16 grade Celsius.

La fel va fi şi în ţinuturile sudice: vreme frumoasă cu cer mai mult senin şi temperaturi în creştere peste tot.

În Bucureşti, miercuri se încălzeşte uşor: se vor atinge 21 de grade şi atmsoferă va fi însorită toată ziua.

La munte aşteptăm vreme bună şi temperaturi în uşoară creştere. Doar prin Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali mai vin câţiva stropi de ploaie; iar vântul are unele porniri în zonele de creastă.

În Bucureşti miercuri se încălzeşte uşor: se vor atinge 21 de grade şi atmosfera va fi însorită.

Joi rămânem cu timpul frumos şi temperaturile continuă să crească. Maximă ajunge pe la 23 de grade.

Vineri avem o zi însorită şi caldă, cu 25 de grade după prânz. Se înteţeşte vântul; iar pe seară şi noaptea apar unele înnorări; dar nu sunt anunţate ploi.

Sâmbătă norii se risipesc; însă vremea se răcoreşte. De fapt, ajungem la normal cu temperaturile: vor fi cam 18 grade la amiază şi în jur de 6 grade pe timpul nopţii.

La munte aşteptăm vreme bună şi temperaturi în uşoară creştere. Doar prin Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali mai vin câţiva stropi de ploaie; iar vântul are unele porniri în zonele de creastă.

Joi se face puţin mai cald. Domină timpul frumos; în nordul Orientalilor sunt ceva condiţii de ploaie, iar pe creşte vântul prinde putere şi va suflă cu 70 - 80 Km/h.

Vineri, temperaturile coboară spre valori potrivite momentului. Se mai adună norii; dar ploile apar cu totul izolat. Vântul continuă să sufle tare; iar noaptea, pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură se anunţă lapoviţă şi ninsoare.â

Sâmbătă se mai răceşte puţin. Avem vreme bună în ansambu, deşi dimineaţă, în Meridionali şi în Carpaţii de Curbură mai pot să apară precipitaţii slabe mixte. Vântul rămâne destul de intens şi ajunge la viteze mai mari în zonele de creastă.

Vreme răcoroasă, marți, în toată țara. Prognoza pentru următoarele 3 zile

Vreme răcoroasă, marți, în toată țara. Prognoza pentru următoarele 3 zile

Prima ninsoare, în Capitală

Temperaturi modeste, vânt și precipitații, marți. Prognoza meteo până vineri

Informare meteo de vânt puternic şi ninsori. Zonele vizate de avertizare

Ninsori și lapoviță în mai multe regiuni din țară. Prognoza meteo

Vremea 18 februarie. Frig, vânt şi ninsori în toată ţara

Vremea 17 februarie. Iarna revine în noaptea de sâmbătă spre duminică

Vremea 16 februarie 2018. Atmosferă închisă, în majoritatea regiunilor

Vremea

Vremea 15 februarie 2018. Scăpăm de precipitațiile abundente, până duminică

Vremea 14 februarie 2018. Ploi și ninsori în toată țara

Cod galben de viscol pentru 14 județe, până joi. Regiunile vizate

Ninsori abundente de marți seară. Zonele vizate de avertizare

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea 13 februarie 2018. Ploi și lapoviță, în majoritatea zonelor