Vreme rece în toată ţara, cu temperaturi ce nu depăşesc 10 grade

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 15 Noiembrie 2017 09:45
Categorie: Vremea

Astăzi se răcește în sudul țării. Prin nord apare soarele; în rest avem vreme închisă, cu ploi în sud-vest și câțiva stropi sau burniță în celelalte zone.

Astăzi avem mulți nori și doar prin nordul țării zărim soarele. O să plouă local în regiunile sud-vestice; în rest vor fi doar condiții de ploaie slabă sau burniță. Vântul rămâne destul de insistent în sudul și sud-estul țării, iar regimul termic este unul potrivit pentru mijlocul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse între 5 și 12 grade.

Vremea în fiecare regiune a ţării

Vedem cum va arată vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și Bărăganul. Aici atmosfera va fi mohorîtă și izolat e posibil să picure. Vîntul va avea unele porniri iar temperaturile scad cu 4-5 grade față de ziua trecuta.


Mai sus în Moldova sudică și în nordul Munteniei, astăzi va continuă să se răcească. Vor fi înnorări dar și scurte perioade cu soare și vîntul se mai întețește din cînd în cind.

O persoană a murit din cauza furtunii, în județul Timiș


In restul Moldovei vreme mai bună cu soare dar și câțiva nori. În regiunile nordice se încălzește ușor; în rest temperaturile vor fi comparabile cu cele de ieri.

In nordul Transilvaniei și în Maramureș, așteptăm vreme plăcută cu cer variabil, vînt domol iar maximele termice cresc cu 3-4 grade față de ieri.

In vestul țării, găsim mulți nori și ploi locale și doar prin Crișana se anunță vreme bună. Se încălzește și temperaturile vor ajunge pînă la 10 grade Celsius.

In centrul României, norii vor fi numeroși însă doar izolat e posibil să plouă slab. Vîntul va avea intensificări pe crestele montane. Temperaturile cresc ușor pe partea vestică a provinciei și scad în zonele estice.

In sud-vestul țării se răcește, atmosfera va fi închisă, va plouă local și vîntul se întețește. Termometrele vor indică cel mult 10 grade după ce ieri au fost 15-16 grade Celsius.

Si în ținuturile sudice o să avem mulți nori, un vînt mai activ și temperaturi în scădere. E posibil să vină câțiva stropi de ploaie sau burniță în orele diminetii.

In București se răcește și vom avea încă o zi mohorâtă, cu vânt insistent și o maximă de doar 8 grade.

In zona montană domină vremea închisă; doar în masivele nordice apare puțin soarele. Mai vin ceva ploi în Munții Banatului; în rest s-ar putea să cadă câțiva stropi, iar vântul va suflă mai tare la altitudini mari.

Vremea în următoarele 3 zile
Mâine, în vest, nord-vest și centru temperaturile depășesc ușor valorile normale și ajung pe la 15 grade în Maramureș și Transilvania. În jumătatea sudică, atmosfera se menține închisă și o să picure trecător sau o să burnițeze. În nord va fi vreme mai bună. Vineri apar înnorări cam peste tot; mai persistente în jumătatea sudică a țării, pe unde e posibil să mai plouă slab. În nord-vest și prin centru temperaturile se mențin puțin mai ridicate decât în mod obișnuit. Sâmbătă se anunță o zi neplăcută, cer noros și ploi slabe, locale, în majoritatea zonelor. Noaptea ploile se extind în vestul și nordul țării, iar pe crestele montane se transformă în lapoviță și ninsoare.

In București, joi înnorările persistă, e posibil să burnițeze trecător; dar se mai liniștește vântul. Maxima se oprește la 9 grade o valoare potrivită pentru acest moment al anului. La fel va fi și vineri: atmosfera mohorâtă; condiții de ploaie slabă și cel mult 9 grade în termometre. Nici sâmbătă nu prea apar schimbări: rămânem cu vremea închisă; s-ar putea să picure din când în cand.

In zona montană, mâine, innorarile persistă în Carpații Meridionali, pe unde vor fi ploi sporadice. În rest apare soarele și atmosfera va fi destul de plăcută. Vineri norii se înmulțesc din nou; în special în masivele din sudul țării. Apar și ceva condiții de ploaie, iar temperaturile se mențin în limite normale.

Ziua de sâmbătă ne-aduce vreme închisă și ploi slabe, locale. Se întețește vântul; noaptea ploile se extind în Carpații Occidentali și în nordul Orientalilor; iar pe crește se transformă în lapoviță și ninsoare.

Vremea începe să se răcească în toată ţara, temperaturile scad sub 10 grade

Vremea începe să se răcească în toată ţara, temperaturile scad sub 10 grade

Iarnă în București

Ninsori și lapoviță în mai multe regiuni din țară. Prognoza meteo

Vremea 18 februarie. Frig, vânt şi ninsori în toată ţara

Vremea 17 februarie. Iarna revine în noaptea de sâmbătă spre duminică

Vremea 16 februarie 2018. Atmosferă închisă, în majoritatea regiunilor

Vremea 15 februarie 2018. Scăpăm de precipitațiile abundente, până duminică

Vremea 14 februarie 2018. Ploi și ninsori în toată țara

zapada europa

Cod galben de viscol pentru 14 județe, până joi. Regiunile vizate

Ninsori abundente de marți seară. Zonele vizate de avertizare

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea 13 februarie 2018. Ploi și lapoviță, în majoritatea zonelor

Vremea 12 februarie 2018. Astăzi, atmosfera va fi schimbătoare

Informare de ninsori și vânt puternic în sud-estul țării. Prognoza meteo