Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. În Vest temperaturile vor atinge 29 de grade

Ultimul update: Duminica 22 Octombrie 2017 19:33
Data publicarii: Miercuri 18 Octombrie 2017 08:13
Categorie: Vremea

Ziua de miercuri ne-aduce vreme deosebit de caldă pentru a doua jumătate a lunii Octombrie! Maximele termice se vor încadra între 19-20 de grade în estul Transilvaniei şi vor ajunge până la 28-29 de grade în Dealurile de Vest.

Atmosferă va fi însorită peste tot şi vântul va avea intensificări uşoare prin sudul Banatului.

În Dobrogea şi Bărăgan avem încă o zi plăcută cu mult soare şi un vânt domol. După prânz vor fi până la 26 de grade Celsius în zona Baragnului. Atmosferă va fi însorită şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Va fi foarte cald pentru această dată a anului - se vor înregistra chiar şi 27 de grade Celsius. În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă şi se mai încălzeşte puţin. Temperaturile ajung şi aici până la 27 de grade Celsius.

Vreme plăcută se anunţă şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş, după ce se risipeşte ceata. Până la ora 12 este cod galben de ceaţă densă pentru judeţele Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud. Vizibilitatea este scăzută sub 200m izolat sub 50m. Soarele apare peste tot, se încălzeşte uşor şi după prânz vor fi 25-26 de grade Celsius.

În ţinuturile vestice, atmosferă va fi însorită, temperaturile mai cresc şi aici iar în Dealurile de Vest se vor atinge cele mai mari valori din ţară de până la 29 de grade Celsius!!! Vântul va avea unele intensificări prin sudul Banatului.

Vremea rămâne plăcută în majoritatea zonelor. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

În centrul României este rece acum dimineaţa şi din loc în loc se semnalează ceata. Până la ora 9 ceata persista în judeţele Covasna şi Harghita, unde vizibilitatea este scăzută local sub 200m izolat sub 50m.

După ce se risipeşte ceata vom avea soare, se încălzeşte uşor şi termometrele vor indica 25 de grade Celsius pe partea vestică a provinciei. Mâine dimineaţă, în depresiuni temperaturile scad spre minus 1 grad şi s-ar putea să apară bruma.

În sud-vestul ţării, se anunţă soare şi atmosferă plăcută dar acum dimineaţa e ceaţă. Judeţul Caraş-Severin este avertizat cu cod galben de ceaţă densă până la ora 10. Va continua să se încălzească şi la amiază termometrele vor indica 27 de grade Celsius - valori foarte mari pentru această perioadă a anului.

La fel va fi şi în ţinuturile sudice: vreme frumoasă, vânt domol şi temperaturi în creştere. Se vor înregistra 27 de grade în Lunca Dunării.

În Bucureşti, astăzi atmosferă va fi însorită şi caldă. La amiază, termometrele vor indica în jur de 26 de grade Celsius.

În zonele de munte astăzi va fi neobişnuit de cald pentru luna Octombrie. Va predomina vremea frumoasã, cu cer curat şi un vânt mai activ.

Joi vremea se va menţine plăcută şi caldă iar vântul va sufla mai tare în zonele de munte dar şi în Delta Dunării.

Şi vineri va fi timp frumos, cu temperaturi foarte plăcute, dar ridicate pentru a doua jumătate a lunii octombrie. Spre dimineaţă apar ceva nori prin nord, nord-vest şi parţial prin zonele centrale.

Sâmbăta avem încă o zi plăcută şi caldă. În jumătatea de sud a ţării cerul va fi senin dar în cea nordică se mai aduna trecător norii şi vântul se va înteţi pe crestele montane.

Vreme frumoasă, cu maxime de 26 de grade. Prognoza pentru următoarele zile

Vreme frumoasă, cu maxime de 26 de grade. Prognoza pentru următoarele zile

Iarnă în București

Ninsori și lapoviță în mai multe regiuni din țară. Prognoza meteo

Vremea 18 februarie. Frig, vânt şi ninsori în toată ţara

Vremea 17 februarie. Iarna revine în noaptea de sâmbătă spre duminică

Vremea 16 februarie 2018. Atmosferă închisă, în majoritatea regiunilor

Vremea 15 februarie 2018. Scăpăm de precipitațiile abundente, până duminică

Vremea 14 februarie 2018. Ploi și ninsori în toată țara

zapada europa

Cod galben de viscol pentru 14 județe, până joi. Regiunile vizate

Ninsori abundente de marți seară. Zonele vizate de avertizare

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea 13 februarie 2018. Ploi și lapoviță, în majoritatea zonelor

Vremea 12 februarie 2018. Astăzi, atmosfera va fi schimbătoare

Informare de ninsori și vânt puternic în sud-estul țării. Prognoza meteo