Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Temperaturile vor creste, iar vremea va deveni deosebit de calda pentru luna martie. Prognoza meteo pana miercuri

Embed:

Duminica, 19 martie, vremea va fi schimbatoare. Cerul va fi temporar noros si va ploua local, ziua in sud-vestul, estul si centrul tarii, iar noaptea in nord-vest si centru.

In rest, ploile se vor semnala izolat si trecator. La munte, mai ales la altitudini mari, vor predomina ninsorile.

Cantitatile de apa vor mai depasi 15...20 l/mp, indeosebi in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali. In regiunile sud-estice vor fi mai ales averse, posibil insotite de descarcari electrice.

Vantul va avea intensificari, in special pe parcursul zilei, in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in cele sudice, iar pe crestele montane va sufla tare, viscolind si spulberand zapada.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 6...7 grade in depresiuni si 16...17 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -4 si 6 grade, usor mai scazute in estul Transilvaniei, spre -7 grade.

Noaptea se va produce bruma, local, mai ales in nordul, centrul si estul teritoriului. Presiunea atmosferica va creste.

LUNI, 20 martie

Vremea va intra intr-un proces de incalzire. Mai ales in cursul zilei, cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor si va mai ploua local in vest, centru si nord si izolat in rest. in zonele de munte, precipitatiile vor fi mixte.

Vantul va avea unele intensificari in sudul si vestul tarii si izolat in rest, iar pe crestele montane inalte va sufla tare.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 6...7 grade in depresiuni si 19...20 de grade in sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade.

In cursul noptii, in zonele joase de relief, izolat vor fi conditii de ceata, iar in depresiuni se va produce bruma. Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.

MARTI, 21 martie

Valorile termice vor continua sa creasca, vremea devenind deosebit de calda pentru ultima decada a lunii martie, astfel incat se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 12...13 grade in depresiuni si pe litoral si 22 de grade in vestul tarii.

Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 0 si 10 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile nordice, iar noaptea si in cele vestice, dar numai izolat vor fi conditii sa ploua slab.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in zonele de munte si izolat in rest. Vor fi conditii de ceata, iar in estul Transilvaniei, dimineata si noaptea, se va semnala bruma.

MIERCURI, 22 martie

Vremea se va mentine deosebit de calda. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10...11 grade pe litoral si 22 de grade in regiunile vestice si sud-vestice, iar cele minime se vor situa intre 0 si 11 grade.

Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea in nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zonele de munte si, local si temporar, in estul si sud-vestul teritoriului.

Vor fi conditii de ceata si, izolat, de bruma.

BUCURESTI, duminica, 19 martie

Cerul va avea innorari mai ales in cursul zilei, cand temporar va ploua, iar vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala in jurul a 60 km/h.

Temperatura maxima va fi de 14...16 grade, iar cea minima se va situa in jurul a 0 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de bruma.

Presiunea atmosferica va creste.

BUCURESTI, luni, 20 martie

Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, dar conditiile de ploaie vor fi reduse.

Vantul va mai prezenta intensificari in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 15...17 grade, iar cea minima de 3...5 grade.

Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.

BUCURESTI, marti 21 martie

Vremea va deveni deosebit de calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.

Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima de 4...6 grade.

BUCURESTI, miercuri 22 martie

Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat ziua, apoi va slabi in intensitate.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 2...4 grade.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Martie 2017
Citeste mai multe despre: vremea, meteo, prognoza, Busu,
Ultimele stiri
 
 
 
© 2016 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed