Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Reapare soarele de luni, dar la mare vantul va bate puternic. Joi revine canicula in vest si sud-vest

Embed:

De luni, vremea se imbuneaza, se arata soarele, iar averse trecatoare mai pot sa apara pe zone restranse in sud si pe la munte. Se incalzeste fata de duminica, in unele zone chiar si cu 10 grade si vom avea temperaturi cuprinse intre 22 si 30 de grade.

Vantul va sufla mai tare in Dobrogea, in sudul Moldovei si in estul Munteniei.

In Dobrogea si in Baragan vantul imprastie norii, dar va avea intesificari destul de serioase. Ploile apar cu totul sporadic, iar temperaturile cresc chiar si cu zece grade.

Soarele apare si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Vremea se incalzeste, norii se imprastie, insa vantul ramane activ. Saltul termic este unul apreciabil, ca si in sud-estul tarii.

In nordul Moldovei si in Bucovina, se asteapta o zi frumoasa, destul de placuta, cu temperaturi in jur de 25 de grade.

Cer senin si vreme mai calda avem si prin nordul Transilvaniei si in Maramures.

In vest, vremea se incalzeste mai tare, aici vor fi cele mai mari valori din tara. Ploi sporadice apar doar in zona deluroasa.
Scapam de ploi si in tinuturile centrale.

In Oltenia se anunta vreme schimbatoare, desi se face mult mai cald ca duminica. Pe aici mai sunt asteptate averse trecatoare, pe zone restranse.

Si in sudul tarii mai vin cativa stropi pe parcursul zilei, dar in Muntenia se inteteste vantul si norii se risipesc dupa pranz. Temperaturile cresc cu vreo 8 grade fata de duminica.

In Bucuresti, vreme devine ceva mai placuta. Vantul se inteteste si pe aici, norii apar temporar, dar sansele de ploaie scad cu fiecare ora si pe seara se insenineaza. Maxima ajunge pe la 26-27 de grade.

Si in zonele de munte, gasim vreme mai buna. Luni, se incalzeste usor, apare soarele si o sa ploua pe zone restranse. Vantul se domoleste abia catre seara.
Pe litoral, vremea va fi putin mai buna ca duminica, desi aici se mai aduna norii, iar prin statiunile sudice este posibil sa ploua. Si vantul poate deveni un factor de stres: temporar va atinge 60 km/h si va spulbera nisipul de pe plaja; probabil ca vor fi valuri destul de mari.

Marti, vom avea vreme calduroasa in vest si sud-vest. Atmosfera va fi insorita, vantul va fi insistent prin sud-est, iar dupa pranz sunt conditii de averse trecatoare pe la munte.

Miercuri, se incalzeste mai tare, aerul fierbinte ajunge si prin centru si sud, iar maximele ating 34 de grade in Banat si Oltenia. Dimineata va fi cer senin, mai tarziu apar cativa nori, dar averse sporadice vor fi tot pe la munte.

Joi, vorbim de canicula in vest si sud-vest, insa atmosfera se incinge in toata tara. Din nou cer senin dimineata si cateva ploi dupa pranz, in nord si la munte. Cresc si minimele termice: in Dealurile de Vest vor fi nopti tropicale.

In Bucuresti, marti va fi soare, destul de cald si atmosfera placuta. Vantul mai are intensificari.
Miercuri, atmosfera devine calduroasa, vor fi nori de vreme buna si un pic de vant.
Joi, avem o zi fierbinte, de Cuptor, cu foarte putini nori si temperaturi tot mai greu de suportat.

La munte, marti se anunta vreme frumoasa si din ce in ce mai calda. Aversele apar cu totul intamplator dupa pranz.
Miercuri, cer senin o buna parte a zilei si temperaturi din ce in ce mai ridicate.

Joi, va fi soare si foarte cald. Norii apar mai spre seara, dar aversele, daca sosesc, vor uda zone restranse.

Pe litoral, vreme schimbatoare avem si marti, cand zarim soarele, dar mai e posibil sa picure. Vantul va continua sa sufle cu putere, mai poate ajunge la 55 km/h si se mai incalzeste un pic.

Miercuri, se anunta soare si vreme calda, insa vantul nu se domoleste.
Joi, va fi vreme buna de plaja. Vantul nu mai exagereaza si temperaturile se mentin agreabile.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Iulie 2017
Citeste mai multe despre: vremea, meteo, soare, vant, ploi, mare, munte,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed