Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Prognoza meteo pana in luna aprilie. Cum va fi vremea in urmatoarea perioada

ploaie

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a temperaturilor medii si a precipitatiilor pentru intervalul februarie - aprilie 2013.

Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.

FEBRUARIE

Temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa in general in limite apropiate de normele climatologice, exceptand sud-estul si sudul tarii, unde local valorile termice pot fi mai ridicate decat cele normale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor inregistra valori peste mediile multianuale in cea mai mare parte a teritoriului, iar local in sud-estul tarii acestea se pot situa in limite normale.

MARTIE

Temperaturile medii lunare se vor incadra in limite apropiate de normele climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul, sudul si vestul tarii, unde local valorile termice pot fi peste mediile multianuale.

Cantitatile lunare de precipitatii pot inregistra valori peste normele climatologice in cea mai mare parte a teritoriului, iar in sud-estul si estul tarii acestea se pot situa la valori apropiate de mediile multianuale.

APRILIE

Regimul termic mediu lunar al aerului va avea in general valori apropiate de mediile multianuale in cea mai mare parte a regiunilor, iar local in sud-vestul si sudul tarii vor fi posibile valori termice sub normele climatologice.

Cantitatile lunare de precipitatii se pot situa peste normele climatologice in vestul, centrul si nord-estul tarii, iar in restul teritoriului vor fi posibile cantitati apropiate de mediile multianuale.

temperaturi

 

Sursa: Mediafax, Data publicarii: 28 Ianuarie 2013
Citeste mai multe despre: meteo, prognoza,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed