Astazi se anunta vreme insorita in zonele joase, dar la noapte vine gerul. In ce zona se vor inregistra minus 20 de grade

×
Codul embed a fost copiat

Duminica se raceste iar la noapte vom avea ger in majoritatea zonelor. Pe timpul zilei vor fi innorari in vest, centru si nord si va mai ninge slab, pe spatii restranse, in Maramures, in nordul Crisanei si la munte.

In rest, se anunta soare iar in zonele joase, dimineata si noapte va fi ceata. Vantul va fi activ si maximele termice se vor incadra intre minus 4 si 5 grade.

Luni, vremea va fi deosebit de rece, chiar geroasa dimineata.
Seara si noaptea, se string norii si va ninge in jumatatea de sud a tarii. In estul Dobrogei va fi lapovita si e posibil sa apara
poleiul.

Marti, cerul va fi variabil in nord-vestul tarii si prin zonele centrale. In rest vor fi innorari si va mai ninge prin sud si sud-est. Vantul va sufla mai tare in Dobrogea, in jumatatea estica a Munteniei si in sudul Banatului.

Miercuri, se anunta vreme buna in regiunile intracarpatice!
In rest innorarile persista si va mai ninge slab prin Oltenia, Muntenia si Dobrogea

Citește și
iarna, ninsori, zapada, vreme
ANM: De luni revin ninsorile, iar temperaturile coboara pana la -23 de grade. Zonele din Romania vizate de avertizare
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Sa vedem cum va fi vremea in fiecare zona in parte si incepem cu Dobrogea si cu Baraganul. Aici vor fi innorari dar si perioade cu soare iar maximele termice scad cu 5-6 grade fata de ziua trecuta.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei dimineata va fi putina ceata apoi sunt anuntate innorari dar si perioade cu soare. Temperaturile, in scadere fata de ieri vor ajunge pina la zero, cel mult 1 grad Celsius.

In nordul Moldovei si in Bucovina se anunta vreme frumoasa dupa ce se risipeste ceata matinala. In zona de munte va ninge slab si vintul se va inteti pe creste. Maximele termice scad cu 4-5 grade fata de ieri.

In nordul Transilvaniei si prin Maramures cerul ramane acoperit de nori si vin precipitatii slabe, sub forma de ninsoare. Temperatura aerului va creste usor.

In vestul tarii, asteptam multi nori si cateva ninsori slabe. Trecator vom zari si soarele iar vantul va sufla cel mult moderat. Temperaturile vor fi comparabile cu cele inregistrate ieri.

In centrul Romaniei innorarile persista si maximele termice vor fi in scadere peste tot. La noapte va fi ger naprasnic, in zona depresionara se vor inregistra minus 20 de grade Celsius.

In sud-vestul tarii, atmosfera va fi insorita dar se va raci si aici. Dupa pranz se vor inregistra cel mult 4-5 grade Celsius.

In sudul tarii, in orele diminetii va fi putina ceata dar mai tarziu apare soarele si maximele termice scad cu 4-5 grade fata de ziua trecuta.

Duminica noaptea, cerul va fi variabil in cea mai mare parte a tarii. Prin regiunile nordice si la munte mai pot sa vina cateva ninsori slabe iar in zonele joase local se va semnala ceata si ar putea sa fulguiasca.

Minimele in scadere fata de noaptea trecuta, se vor situa intre minus 20 de grade in despresiunile Carpatilor Orientali si minus 3 grade pe litoral.

Luni,  vremea va fi deosebit de rece, iar in orele diminetii va fi ger in cea mai mare parte a tarii. Pe timpul zilei cerul va fi temporar noros, iar in zonele joase, se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Seara si noaptea, norii vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor. Va ninge in jumatatea de sud a tarii si vantul va avea intensificari. In estul Dobrogei, trecator va fi lapovita si e posibil sa apara poleiul. Temperaturile maxime se vor incadra intre minus 7 si 3 grade

Bucuresti: duminica atmosfera va fi insorita, se raceste si la amiaza termometrele vor indica minus 1 grad Celsius! Noaptea vom avea ceata si ger! In zona preoraseneasca se vor inregistra minus 14 grade!

Luni asteptam innorari si vremea va fi deosebit de rece, chiar geroasa dimineata. In primele ore ale zilei va fi ceata cu depunere de chiciura iar seara si noaptea va ninge si vantul va creste treptat in intensitate. Temperatura maxima dar si cea minima va ajunge la minus 4 grade Celsius.

Marti, innorarile persista si va mai ninge din cand in cand, vantul se va inteti si va spulbera zapada. La amiaza vor fi minus 3 grade Celsius.

Miercuri vremea se va mentine deosebit de rece Mai vin cateva ninsori pe timpul zilei si vantul va sufla moderat. Noaptea in termometre vor fi minus 9 grade.

Munte: Duminica  va mai ninge slab si pe spatii mici, in Carpatii Occidentali si in jumatatea de nord a Carpatilor Orientali. Vantul va avea intensificari pe creste, unde va viscoli si va spulbera zapada. In restul zonei montane, se anunta soare si un vint slab. Temperatura aerului va scadea peste tot.

Luni, valorile termice vor continua sa scada. Pe timpul zilei avem vreme buna dar noaptea se va innora treptat si va ninge slab, pe arii restranse in Carpatii Meridionali si de Curbura. Vantul va avea intensificari mai ales in zona inalta.

Marti ninsorile vin in cantitati mici in Carpatii Meridionali si Orientali. In restul zonei montane apare soarele si doar izolat va ninge slab. Vantul va fi nervos pe creste unde va viscoli si spulbera zapada.

Miercuri vremea va fi deosebit de rece, chiar geroasa pe timpul noptii. In Carpatii Meridionali vor mai fi innorari si ninsori slabe, pe spatii din ce in ce mai mici. In rest se anunta vreme buna si un vant activ.

 


 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
2.000 de migranti sunt blocati in Serbia, fara adapost, in toiul iernii.
2.000 de migranti sunt blocati in Serbia, fara adapost, in toiul iernii. "Nu va spun cum se doarme aici"

Viscol si zapada, ger, risc de inundatii. Avertizarile de vreme severa se succed la nesfarsit in vestul si centrul Europei. Din cauza valurilor puternice au fost luate masuri sporite de protectie in zonele joase de coasta din Belgia si Anglia.

ANM: De luni revin ninsorile, iar temperaturile coboara pana la -23 de grade. Zonele din Romania vizate de avertizare
ANM: De luni revin ninsorile, iar temperaturile coboara pana la -23 de grade. Zonele din Romania vizate de avertizare

Precipitatiile sub forma de ninsoare vor reveni in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte, incepand din noaptea de luni spre marti.

Vremea se incalzeste, dar se instaleaza si codul galben de lapovita si polei. Cand revin gerul si ninsorile
Vremea se incalzeste, dar se instaleaza si codul galben de lapovita si polei. Cand revin gerul si ninsorile

Vremea s-a incalzit, dar acum au aparut probleme din cauza poleiului. Atentionarea cod galben de lapovita si polei este valabila pana la ora 12 si vizeaza vestul, nordul si centrul tarii.

Recomandări
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar a cerut și garanții.

Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”
Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu susține că nu a luat decizia de face un pas înapoi „pentru că un medic nu abandonează niciodată” şi că, „în fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici”.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.