Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Circ la Timisoara. Un barbat s-a luptat patru ore cu angajatii unei firme de tractari, care voiau sa ii ridice masina

Embed:

Au fost 4 ore de circ, la Timisoara, intre un barbat si angajatii unei firme de tractari auto, care s-au chinuit sa ridice pe platforma o duba gasita in parcarea unui magazin.

Soferul masinii plecase pret de cateva minute si, cand s-a intors, a gasit una dintre roti blocata, asa ca s-a baricadat, in autovehicul. Au urmat amenintari, schimburi de replici, si chiar violente.

Totul a inceput in parcarea privata a unui magazin din Timisoara, care are contract cu o firma de tractari auto. Soferul dubei sustine ca avea de gand sa cumpere de acolo o cheie insa, inainte, a mers pana la benzinaria din apropiere impins de nevoi fiziologice.

"Totul am aici, inregistrat: amenintari ca ma dau in judecata, ca imi rup picioarele. Initial am vrut sa vin in magazin, sa cumpar o scula, dar, inainte de toate, am zis sa ma opresc in benzinarie. Doua minute si, cand am iesit, era masina blocata", spune soferul dubei.

Cand s-a intors, una dintre roti era blocata. Asa ca barbatul s-a incuiat in duba in timp ce muncitorii de la firma de tractari incercau sa-l faca sa coboare. Ore in sir, soferul s-a razboit cu muncitorii.

Dupa indelungi negocieri, angajatii firmei au ridicat duba cu tot cu sofer. La fata locului a ajuns si un echipaj de politie.

Cei de la firma de tractari spun insa ca, atunci cand au vazut ca soferul nu intra in magazin, au crezut ca a incercat sa-i pacaleasca.

Sorin Nedelcu, administratorul firmei de tractari auto: "Avem un contract cu firma privata, lucru care este semnalizat. Prevede accesul strict doar al clientilor."

Epuizat si cu nervii la pamant, omul a ajuns la spital.

Acum in urma acestui scandal, pagubasul este tot soferul masinii: pentru a intra in posesia ei, va fi nevoit sa scoata din buzunar aproape 800 de lei.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 4 Iunie 2014
Citeste mai multe despre: tractare masina, masina blocata, scandal Timisoara,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed