Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Vile moderne si elegante care plutesc pe apele Golfului Persic pentru turistii care prefera vacante extravagante

Embed:

Dubaiul ii tenteaza pe turistii cu dare de mana cu o noua extravaganta. Vile moderne si elegante care plutesc pe apele Golfului Persic.

Deocamdata, una singura este gata si a fost scoasa la vanzare la un pret colosal daca tinem cont de dimensiuni: trei milioane de dolari.

In viitor, si alte constructii plutitoare vor fi lansate la apa, printre sute de insule artificiale.

Vila ofera privelisti care iti taie rasuflarea. Dormitorul este scufundat in apele Golfului Persic. Un geam gros de 15 centimetri desparte turistii de viata subacvatica imbogatita artificial cu diferite soiuri de corali, ce atrag vietuitoarele marine.

La parter se afla livingul si sala de mese. Peretii de sticla le permit vizitatorilor sa se bucure de lumina si sa admire in voie peisajul. Pe acoperis a fost amenajata o zona pentru distractie, cu un bar in aer liber si unul acoperit, dotat cu aer conditionat.

Inauntru incape si un jacuzzi urias. Pentru amenajarile interioare au fost folosite marmura si lemn de teck, adus tocmai din Myanmar.

Constructia de 240 de tone face parte dintr-un proiect ambitios. Acesta consta in crearea unui sistem format din trei sute de insule artificiale, dispuse sub forma continentelor si din numeroase vile plutitoare. O oaza de relaxare destinata celor bogati. Proiectul a fost sistat in 2009, din cauza crizei financiare, insa reluat de curand.

Josef Kleindienst, presedintele Kleindienst Group:
"Am vrut sa fim primii din lume care fac asa ceva. A fost o oportunitate ce a presupus si riscuri, pe care noi ni le-am asumat. In momentul de fata, 50 de insule sunt in proces de constructie."

Una dintre ele, insula Sankt Petersburg, in forma de inima, va primi turisti incepand cu luna octombrie.

Josef Kleindienst, presedintele Kleindienst Group: "Puteti inca de acum sa va rezervati o vila, unde sa petreceti Anul Nou. Vedeti acolo, sunt zece vile pe o alta insula, pe care am botezat-o Suedia, care vor fi gata pana la finalul acestui an."

Spre deosebire de vilele plutitoare, ce se vor a fi case de vacanta, constructiile de pe insule nu sunt scoase la vanzare, ci vor fi inchiriate turistilor.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Mai 2016
Citeste mai multe despre: case plutitoare, insule artificiale, constructii,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed