Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Spectacol impresionat pe partie, in Poiana Brasov. Gestul care marcheaza inceputul sezonului de schi

Faclii partie

Bucurosi ca in sfarsit a venit iarna la munte, monitorii de schi au facut spectacol sambata seara, pe partia Bradul, din Poiana Brasov.

Intr-un peisaj hibernal, instructorii au coborat cu tortele aprinse, sub privile a zeci de turisti entuziasmati. Momentul, care marcheaza inceputul sezonului de schi, avea loc in anii trecuti in luna decembrie.

Iarna aceasta, pentru ca nu a nins, abia acum a fost facut anuntul mult asteptat: toate partiile sunt deschise.

Scolile de schi din Poiana Brasov s-au intrecut sambata seara in spectacole care mai de care mai incendiare. De la defilare nu au lipsit nici elevii de-o schioapa, care s-au descurcat onorabil.

Razvan Banesiu, monitor de schi: "Noi ii luam din gradinita de la 3 ani si obiectivul nostru este ca intr-un sezon sa poate stapani schiuletele."

Desi pana acum pe partii mare parte din zapada a fost artificiala, administratorii sunt optimisti si spera ca sezonul de schi se va prelungi pana la primavara.

Miklos Gantz, managerul Brasovului: "Eu zic ca in Poiana Brasov pana in aprilie se va putea schia. Din cate puteti constata, ne ajuta si vremea."

Defilarea cu torte aprinse a incins apoi atmosfera pe partie.

A fost veselie mare si in statiunea Suior, din Maramures. Zapada care s-a asternut in zona in ultimele zile le ofera copiilor cadrul perfect pentru joaca.

Si schiorii se simt, in sfarsit, in largul lor. Stratul de omat de pe cele doua partii din statiune este de aproape un metru.

Cosmin Rohian, administratorul partiei: "Tarifele pentru schi sunt aceleasi ca si anul trecut. Urcari simple, abonamente cu schi pass nelimitat."

In weekend, 10 urcari costa 80 de lei, in timp ce pretul unui abonament nelimitat este de 160 de lei si include si o masa. In cursul saptamanii, tarifele scad: 60 de lei - 10 urcari si 120 de lei - nelimitat.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: partie, faclii, torte,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed