Restaurantul unde cainii au voie sa intre, dar bancherii nu. "Cine refuza sa negocieze cu clientii nu are ce cauta"

Ultimul update: Marti 15 Martie 2016 00:59
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2016 08:52
Categorie: Travel

Un tanar proprietar de restaurant din Franta a gasit o modalitate originala de a se razbuna pe bancile care nu au vrut sa-i dea un imprumut.

La randul lui, le refuza bancherilor accesul in local. Permite in schimb intrarea unor oaspeti mai vrednici: patrupedele clientilor lui. Niciodata nu a fost atata forfota in restaurantul, aflat intr-o suburbie a Parisului.

Incurajati de mesajul afisat la intrare: "Cainii sunt bineveniti, bancherii nu!", localnicii vin la local nu cu unul, ci cu toate animalele de companie. Proprietarul nu este deranjat. Spune ca prefera sa umple restaurantul de caini si pisici, decat sa lase vreun angajat al bancii sa ii treaca pragul. Accesul este permis numai in cazul celor dispusi sa plateasca o "taxa" in valoare de 70 de mii de euro, exact valoarea imprumutului care i-a fost refuzat lui de banci.

Alexandre Callet, proprietarul restaurantului Les Ecuries de Richelieu: "Cine refuza sa negocieze cu clientii lui, nu are ce cauta aici."

Barbatul se ghideaza dupa principiul "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte". Si nu are temeri ca il vor vizita bancheri sub acoperire. “Am o memorie vizuala excelenta. Retin fara probleme toate fetele pe care le intalnesc."

Omul spune ca, pe lista celor care au interdictie in restaurantul lui, nu se afla doar cei cu functii importante, ci toti angajatii din bancile cu care a avut el de-a face.

"De-aia am si venit aici. Am aflat ca nu primesc bancheri si ne-am gandit ca vom manca mai ieftin”, spune un client. "Daca bancile au probleme, statul le vine in ajutor. Pe noi insa cine ne ajuta?"

Barbatul spune ca s-a simtit umilit, intrucat, desi anul trecut a avut o cifra de afaceri de 300 de mii de euro, bancile i-au refuzat din start imprumutul si, implicit, sansa de a-si deschide un nou local.

Povestile romanilor care si-au deschis afaceri de succes in Italia.

Povestile romanilor care si-au deschis afaceri de succes in Italia. "Noi nu supravietuim, noi traim"

litoral

Prețurile de pe litoral sunt în cădere liberă. Când scad cu 35 %

CNN: Top 10 orașe în care se trăiește cel mai bine în 2017

Numărul turiștilor străini a crescut cu 25%. Din ce țări vin majoritatea

bulgaria

Ce iubesc românii pe litoralul bulgăresc. Sunny Beach, în topul preferințelor

Stațiunea cu cel mai curat aer din țară, asaltată de turiști

Vacanța de Sf. Maria a umplut stațiunile balneare. Cât a costat sejurul la Sovata