Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Restaurantul unde cainii au voie sa intre, dar bancherii nu. "Cine refuza sa negocieze cu clientii nu are ce cauta"

Embed:

Un tanar proprietar de restaurant din Franta a gasit o modalitate originala de a se razbuna pe bancile care nu au vrut sa-i dea un imprumut.

La randul lui, le refuza bancherilor accesul in local. Permite in schimb intrarea unor oaspeti mai vrednici: patrupedele clientilor lui. Niciodata nu a fost atata forfota in restaurantul, aflat intr-o suburbie a Parisului.

Incurajati de mesajul afisat la intrare: "Cainii sunt bineveniti, bancherii nu!", localnicii vin la local nu cu unul, ci cu toate animalele de companie. Proprietarul nu este deranjat. Spune ca prefera sa umple restaurantul de caini si pisici, decat sa lase vreun angajat al bancii sa ii treaca pragul. Accesul este permis numai in cazul celor dispusi sa plateasca o "taxa" in valoare de 70 de mii de euro, exact valoarea imprumutului care i-a fost refuzat lui de banci.

Alexandre Callet, proprietarul restaurantului Les Ecuries de Richelieu: "Cine refuza sa negocieze cu clientii lui, nu are ce cauta aici."

Barbatul se ghideaza dupa principiul "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte". Si nu are temeri ca il vor vizita bancheri sub acoperire. “Am o memorie vizuala excelenta. Retin fara probleme toate fetele pe care le intalnesc."

Omul spune ca, pe lista celor care au interdictie in restaurantul lui, nu se afla doar cei cu functii importante, ci toti angajatii din bancile cu care a avut el de-a face.

"De-aia am si venit aici. Am aflat ca nu primesc bancheri si ne-am gandit ca vom manca mai ieftin”, spune un client. "Daca bancile au probleme, statul le vine in ajutor. Pe noi insa cine ne ajuta?"

Barbatul spune ca s-a simtit umilit, intrucat, desi anul trecut a avut o cifra de afaceri de 300 de mii de euro, bancile i-au refuzat din start imprumutul si, implicit, sansa de a-si deschide un nou local.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 12 Martie 2016
Citeste mai multe despre: restaurant, paris, banci, clienti, caini,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed